Ahoj Dostala jsem se jak na VŠE - mezinárodní vztahy - diplomacie, tak na Policejní akademii - Bezpečnostní management. Přemýšlím nad tím, že bych je zkusila studovat zároveň, ale protože mám oba obory prezenčně, mám strach, že se mi hodiny a přednášky budou krýt. Není tady někdo, kdo studuje na jedné z těchto škol, aby mi poradil, jak je studium časově náročné a nebo zda je lepší se na jednu školu vykašlat? Mám problém, že se nemůžu rozhodnout na kterou radši jít. Lákají mě obě :/. Děkuji za všechny názory!
Email: zalesakovaadelaseznamcz
Studium na VŠE a PA současně?
23.06.2013 09:13:05, Adela, zhlédnuto: 214x, reakcí celkem: 2Reagovat na příspěvek
-
(23.06.2013 12:36:45, Edvard) FMV a FPH jsou nejlehčí fakulty VŠE. FMV tak lidé nejčastěji kombinují s nějakou druhou-lehčí školou, ale zkouškové pro ně pak bývá docela krušné. Policejní akademie patří mezi nejlehčí školy. (bráno z kategorie veřejná a státní). Na Pačr je problém se dostat, ale dokončit to, to už takový problém nebývá. Pokud ti nevadí, že se o zkouškovém budeš muset opravdu hodně učit, tak do toho jdi. Skloubit se to prezenčně dá, na FMV si děláš rozvrh sama-dny a hodiny, který se ti hoděj, je vypsána spousta cvičení v různé dny. reagovat zde
-
Podobné příspěvky:
- 2 vysoké školy současně - shodné předměty - Informace o studiu
- ČZU ekonomka a práva na UK současně - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Studium dvou fakult soucasne - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Ukončení 1. zapsané vysoké školy (denní forma) a pokračování ve 2. VŠ (kombinované forma) - současné studium - Ostatní
- Dotazníček: Současné cestování - Vysoká škola ekonomická v Praze
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 03.10.2024 16:35:07.