Ahoj, tak přemýšlím o tom, kam jít na vejšku! Lákalo by mě studium na VŠE a to obor cestovní ruch, diplomacie nebo mezinárodní vztahy. Mohl by mi někdo kdo tam studuje poskytnout někajé info a přijímačkách a o studiu jako takovém??? ozvěte se kdyžtak na ICQ nebo na mail. díky. e
Email: evicka.malichovaseznamcz, ICQ: 216888434
jak obtížné je dostat se na VŠE???
25.11.2006 17:51:23, Eva, zhlédnuto: 1792x, reakcí celkem: 5Reagovat na příspěvek
-
(28.11.2006 18:28:18, Mirek) Ahoj pokud chceš studovat obor Cestovní ruch tak je v Jihlavě nová vysoká škola a není tam až zas takový problém se dostat.Není tam vůbec matika a můžeš studovat až 3 jazyky... reagovat zde
-
(28.11.2006 19:18:29, baf) Dostat se na VSE je stejne obtizne jako dostat se na vecinu jinych ekonom fakult, mam pocit ze na VSE berou v prumeru mezi 25-50%(i kdyz na tu diplomacii to asi bude nekde na spodni hranici nebo jeste niz) . Cili nic hrozneho, zalezi jakou mas stredni, z gymplu to neni veci problem, z obchodky je to asi o neco tezsi, testy jsou matika a jazky, matika je podle me desne lehka a porad to same dokola jen jine cisla, jazk se taky da. Takze klid a s chuti do toho. reagovat zde
-
(29.11.2006 22:51:49, AJka) TO BAF: 25-50% ? Tak to je v pohode, na ekonomku na VUT je to mnohem min... reagovat zde
-
(29.11.2006 23:29:22, Radek) statistiky z roku 2006: http://www.vejska.cz/profiles/radek-lexa/files/pocty-vse-06.xls (nebo kliknutím v podsekci Prijímačky na VŠ). zdrojem jsou ofic. informace na ktere je tam také odkaz. Je třeba ale také mrknout na obory a počty přijímaných které budou teď (tedy na rok 2007) na ofic. stránkách ( http://www.vse.cz/kategorie.php3?IDkat=3255 ). Ale čím víc lidí se na tohle naláká, tím to bude ve skutečnosti těžší, táákže se moc neradujte dopředu reagovat zde
-
(01.12.2006 16:30:17, Lucka) Evi, když se chce, jde opravdu všechno (i Vše)!!!
Já jsem se hlásila na Mezinárodní obchod z obchodky (z matiky ani druhýho jazyka jsem nematurovala). Všechno jsem se vlastníma silama naučila. Opravdu to jde. Hlavní je CHTÍT.
Stáhni si všechny testy z minulých let (najdeš je na stránkách VŠE) a uč se z nich. U přijímaček je tak 90% právě z nich... Přeju hodně štěstí!!! reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Jak se dostat na mezinárodní vztahy? - Přijímačky, přípravné kurzy
- Jak obtížné je dostat se na VŠE mezinár. obchod? - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Jak se dostat na psychologii - Přijímačky, přípravné kurzy
- Jak se dostat na Mediální studia? - Univerzita Karlova
- Jak se dostat na 1.LF-zubař - Přijímačky, přípravné kurzy
- Je obtížné studium na VŠ, když tam nejdu z gymplu? - Informace o studiu
- jak se dostat na psychologii - Přijímačky, přípravné kurzy
- CHCETE SE DOSTAT NA PRÁVA? - Přijímačky, přípravné kurzy
- jak se dostat na UK práva - Přijímačky, přípravné kurzy
- Jak se dostat na pedagogickou fakultu UPOL - Přijímačky, přípravné kurzy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 03.10.2024 16:35:07.