Ahoj,
chceš se dostat na magisterské studium pef čzu, ale nemáš dost času na přípravu?
Nabízím Ti ulehčení práce
Komplex vypracované otázky k přijímacím zkouškám na obor PAA - podnikání a administrativa. Jednoduché, přehledné zpracování bez zbytečných detailů velice vhodné k přípravě.
Pokud Ti není líto zainvestovat do Tvé budoucnosti, tak mi napiš!
Kontakt: makitta88seznamcz
Zdravím
Email: makitta88seznamcz
Vypracované otázky k přijímacím zkouškám na PEF ČZU obor Podnikání a administrativa
07.05.2013 14:38:36, Makitta, zhlédnuto: 9980x, reakcí celkem: 42Reagovat na příspěvek
-
(13.05.2014 09:57:56, Sinifffi) Zdravím,
prodám soubor vypracovaných otázek, ze kterých jsem se naučila během intenzivní 14-denní přípravy a na magisterské studium jsem se díky nim dostala. Přidám ještě podpůrné materiály z ekonomie a managementu, které mi dobře posloužily, taktéž vypracované.
Pište na email.
reagovat zde
Email: sinifffiseznamcz-
(07.04.2016 18:48:04, Verča) Ahoj, měla bych zájem o materiály k přijímacím zkouškám na obor podnikání a administrativa, jestli je to ještě aktuální. Děkuji. reagovat zde
Email: veronika.lundovaseznamcz -
(21.04.2016 21:30:49, Nikola) Ahoj, přidávám se k ostatním, také bych měla zájem o materiály k přijímacím zkouškám na obor Podnikání a administrativa, jestli je to ještě aktuální. Pokud možno, tak i vypracované otázky pro Kvantitativní metody. Moc děkuji za reakci. reagovat zde
Email: soukalovanikolaseznamcz
-
-
(10.06.2014 14:05:37, Agáta) Ahoj,
nabízím veškeré materiály na přijímačky na ČZU - PEF magisterské studium. Obor: Podnikání a administrativa. Otázky jsou vypracované z přednášek bakalářského studia a doporučené literatury, kterou najdete spolu s okruhy na webu čzu pef. Jsou tedy aktuální. Otázky jsou vypracovány jednoduše a přehledně. Sama jsem na základě těchto materiálů přijímací zkoušky bez problému udělala.
V případě zájmu, mě neváhejte kontaktovat!
e-mail: agata.cpostcz
reagovat zde
Email: agata.cpostcz-
(18.06.2014 13:27:25, Marcela) Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli je to stále aktuální a kolik toho je? Díky :-) reagovat zde
-
(18.06.2014 14:02:46, Agáta) Ahoj, inzerát je stále aktuální. Každý okruh se skládá z 20 otázek, dle mého názoru stačí 1x přečíst, otázky jsou opravdu hezky vypracované Otázky si již zakoupilo několik studentů a všichni materiály hodnotily kladně. Já sama jsem na základě těchto materiálu úspěšně vykonala přijímací zkoušky. Jedná se o velké ušetření času, což se vždycky hodí Cenově materiály vychází na 18 Kč/otázka. V příloze zasílám ukázky z obou okruhů. Otázky posílám na mail ve wordu po připsání peněz na účet. Jedná se o okruhy Ekonomika a management a Základy podnikání.
V případě zájmu mě kontaktuj na e-mail: agata.cpostcz reagovat zde
(16.03.2015 08:30:41, Katka) Ahoj, je ještě možnost si otázky koupit? Psala jsem ti, ale žádná reakce.
Díky K reagovat zde
Email: A.katulkaseznamcz -
(25.05.2015 18:53:47, Lucka) Plati jeste tato nabidka? Mela bych zajem reagovat zde
Email: lucie.krahulcovagmailcom -
(10.01.2016 12:39:09, Aneta Smékalová) Ahoj, chci se zeptat, zda je stále aktuální inzerát? Měla bych zájem.
Děkuji, Aneta reagovat zde
Telefon: 602333993, Email: smekalova.anetagmailcom -
(21.04.2016 21:32:03, Nikola) Ahoj, přidávám se k ostatním, také bych měla zájem o materiály k přijímacím zkouškám na obor Podnikání a administrativa, jestli je to ještě aktuální. Pokud možno, tak i vypracované otázky pro Kvantitativní metody. Moc děkuji za reakci. reagovat zde
Email: soukalovanikolaseznamcz -
(24.05.2016 22:16:18, Lenka Cimplová) Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli je ještě inzerát aktuální, měla bych zájem o otázky. Jestli by bylo možné zaslat ukázku na meil. Děkuji Lenka Cimplová reagovat zde
Email: Lenka.Cimplovaseznamcz, Skype: Lenka
-
-
-
(21.01.2016 17:18:27, Jan K.) Ahoj,
Chci se zeptat, zda máš ještě k dispozici vypracované otázky k přijímacímu řízení? Pravděpodobně bych měl zájem, je možné prosím zaslat nějakou ukázku? Psal jsem email.
Díky reagovat zde
Email: h.kindlseznamcz -
(07.04.2016 18:49:06, Verča) Ahoj, měla bych zájem o materiály k přijímacím zkouškám na obor podnikání a administrativa, jestli je to ještě aktuální. Děkuji. reagovat zde
(21.04.2016 20:45:45, Nikola) Ahoj, přidávám se k ostatním, také bych měla zájem o materiály k přijímacím zkouškám na obor Podnikání a administrativa, jestli je to ještě aktuální. Pokud možno, tak i vypracované otázky pro Kvantitativní metody. Moc děkuji za reakci. reagovat zde
Email: soukalovanikolaseznamcz
-
-
(17.06.2014 21:52:24, Sára Iklová) Ahojte,
hlásím se na PEF- provoz a ekonomika magisterské a byla bych ráda za nějaké testy z přijímacího řízení hlavně z kvantitativních metod. Ale i ekonomie a management se mi bude hodit, pokud ty materiály ještě máte nebo o někom víte, tak prosím napište na mail, ráda odkoupím. Díky moc reagovat zde
Email: iklovasseznamcz-
(18.06.2014 14:04:49, Agáta) Ahoj, inzerát je stále aktuální. Každý okruh se skládá z 20 otázek, dle mého názoru stačí 1x přečíst, otázky jsou opravdu hezky vypracované Otázky si již zakoupilo několik studentů a všichni materiály hodnotily kladně. Já sama jsem na základě těchto materiálu úspěšně vykonala přijímací zkoušky. Jedná se o velké ušetření času, což se vždycky hodí Cenově materiály vychází na 18 Kč/otázka. V příloze zasílám ukázky z obou okruhů. Otázky posílám na mail ve wordu po připsání peněz na účet. Jedná se o okruhy Ekonomika a management a Základy podnikání.
V případě zájmu mě kontaktuj na e-mail: agata.cpostcz reagovat zde
(27.06.2014 10:58:07, eva) Dobrý den, také bych měla zájem, bylo by možné poslat ukázku na mail? reagovat zde
Email: eva.smallseznamcz -
(02.02.2015 03:29:59, Petra) Dobrý den, rovněž mám zájem, je možné zaslat ukázku na email? reagovat zde
Email: wou19seznamcz-
(18.03.2015 19:36:21, Láďa) Zdravím,
minulý rok jsem se připravoval na přijímačky oboru Podnikání a administrativa na PEF ČZU.
A nyní mám tyto materiály, nad kterými jsem strávil spoustu času, bez využití.
Proto je poskytuju dál, za cenu 300Kč, jedná se o 40 otázek - 20 z Ekonomie a managementu a 20. vypracovaných okruhů základy podnikání (tj. 7,5 Kč - otázka) - NEJLEVNĚJŠÍ NA VEJŠKA.CZ!
Kontaktuje mě na e-mailu megamachrcz
S pozdravem Láďa reagovat zde
Email: megamachrcz-
(08.06.2015 08:01:47, h.bourilova) Ahoj,
měla bych zájem o materiály na přijímací řízení, jestli je to stále aktuální.
Děkuji
Hana reagovat zde
Email: h.bourilovaseznamcz -
(04.08.2015 17:25:27, Jana) Ahoj, je to prosím ještě aktuální, nabízíš materiály k přijímací zkoušce?
Nevíte někdo o někom, kdo by nabízel také vypracované kvantitativní metody?
Díky reagovat zde
Email: janinkalevemailcz-
(26.01.2016 23:16:50, Edita) Zdravím , rada bych se poptávka zda je inzerát aktuální a zda je možné ještě získat daně otázky. Mockrat děkuji reagovat zde
Email: Vlkovaeditaseznamcz
-
-
(06.04.2016 16:25:50, Verča) Ahoj, měla bych zájem o materiály k přijímacím zkouškám na obor podnikání a administrativa, jestli je to ještě aktuální. Děkuji. reagovat zde
Email: veronika.lundovaseznamcz
-
-
-
(05.06.2016 09:41:31, Anna) Ahoj. Měla bych zájem k přijímacím zkouškám na obor podnikání a administrativa,bylo by možné poslat ukázku na mail? reagovat zde
Email: 16Anaseznamcz-
(06.06.2016 19:15:43, Láďa) Ahoj,
nabídka materiálů je stále aktuální. Ručím za 100% spokojenost a velmi rychlé a solidní jednání z mé strany.
S pozdravem Láďa reagovat zde
-
(04.09.2016 11:35:05, Katka) Měla bych zájem k přijímacím zkouškám na obor veřejná správa a regionalní rozvoj,bylo by možné poslat ukázku na mail? reagovat zde
Email: herecova.kseznamcz
-
-
(16.08.2016 23:13:22, Klaudie) Mám zájem, jaká je cena? Spěchá...dutá hlava reagovat zde
Email: kvmseznamcz -
(15.01.2017 11:44:56, Tatsiana) Mám zájem k přijímacím zkouškám na PEF ČZU Ekonomie a Management. Máte ješte materialy? Pište prosim na e-mail. reagovat zde
Telefon: 608783965, Email: tatyanka.rulinskayamailru -
(17.06.2017 13:06:53, Tereza) Mám zájem o vypracované otázky k magisterskému přijímacímu řízení na Podnikání a administrativu, je nabídka ještě aktuální? prosím email, děkuji :-) reagovat zde
Email: zikmundova.terezagmailcom-
(17.01.2018 17:37:16, Láďa) Aktualizované materiály pro rok 2018!
Ahoj,
nabízím vypracované otázky na přijímačky oboru Podnikání a administrativa na PEF ČZU. Materiály nabízím za cenu 300Kč, jedná se o 40 otázek - 20 z Ekonomie a managementu a 20. okruhů základy podnikání. Materiály aktuální pro rok 2018. Ručím za 100% spokojenost a velmi rychlé a solidní jednání z mé strany.
Kontaktuje mě na e-mailu mega(@)machr . cz - ( mega zavináč machr tečka cz )
Nabídka je stále aktuální, vždy zasílám předem ukázky! reagovat zde
Email: megamachrcz
-
-
(18.06.2018 12:36:24, Míša) Ahoj, je jeste aktualni nabidka materialu k prijimacim zkouskam?
Moc dekuju reagovat zde
Telefon: 774254406, Email: Carbolova.michaelaseznamcz
-
-
-
-
-
(02.04.2016 17:15:53, Michaela) Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda máte stále ještě někdo k dispozici vypracované otázky k přijímacím zkouškám na ČZU? Nevíte prosím i o někom, kdo má vypracované otázky pro Kvantitativní metody? Mockrát děkuji za reakci... reagovat zde
Email: misa.kucerovacentrumcz -
(07.04.2016 18:47:19, Verča) Ahoj, měla bych zájem o materiály k přijímacím zkouškám na obor podnikání a administrativa, jestli je to ještě aktuální. Děkuji. reagovat zde
(01.06.2016 13:06:54, Diana) Dobrý den. Měla bych zájem k přijímacím zkouškám na Obor podnikání a administrativa. Děkuji reagovat zde
Email: diana.jons1963gmailcom -
(15.05.2017 19:30:20, Agnes) Ahoj,
pokud máš zájem o materiály k přijímačkám na navazující obor Podnikání a administrativa, tak se mi ozvy na mail tarantova.anezkagmailcom
Mohu ti poskytnout vypracované otázky, testy z minulých let a další materiály. Tyto materiály jsem použila a úspěšně jsem se dostala. reagovat zde
Email: tarantova.anezkagmailcom -
(29.05.2017 11:37:39, Jana) Ahoj,
ráda bych se zeptala, zda je možné získat materiály k přijímacím zkouškám? Na PEF (ČZU) na Podnikání a Administrativu? Případně jaké jsou podmínky?
Děkuji
Jana reagovat zde
Email: von.janaseznamcz -
(27.06.2017 15:32:46, Dominika) Ahoj, prodám materiály k magisterským přijimacím zkouškám na PeF obor Podnikání a administrativa
Více info na emailu reagovat zde
Email: domi.fitlifegmailcom-
(13.04.2019 15:31:52, Olga Marešová) Ahoj, máš ještě na prodej materiály k magisterským přijimacím zkouškám na PeF obor Podnikání a administrativa? Díky
reagovat zde
Email: olinkapralinkaseznamcz
-
-
(23.01.2020 01:17:57, Láďa) Ahoj,
Aktualizované materiály pro rok 2020!
nabízím vypracované otázky na přijímačky oboru Podnikání a administrativa na PEF ČZU. Materiály nabízím za cenu 300Kč, jedná se o 40 otázek - 20 z Ekonomie a managementu a 20. okruhů základy podnikání. Materiály aktuální pro rok 2020. Ručím za 100% spokojenost a velmi rychlé a solidní jednání z mé strany.
Kontaktuje mě na e-mailu mega(@)machr . cz - ( mega zavináč machr tečka cz ) reagovat zde
(28.04.2021 11:36:56, Kat) Ahoj, máš ještě na prodej materiály k magisterským přijimacím zkouškám na PeF obor Podnikání a administrativa? Díky reagovat zde
Email: katpetrov5gmailcom -
(05.05.2021 15:19:21, Verča) ahoj Láďo,
také bych měla zájem. Ale nemám peníze. Mohu zaplatit souloží (naostro, kuřbička, můžeš se do mne vycákat, anál ne...)
Děkuji
V. reagovat zde
-
Podobné příspěvky:
- Vypracované otázky na přijímačky ČZU PEF, obor Podnikání a administrativa - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Vypracované otázky na přijímačky ČZU PEF, obor Podnikání a administrativa - Přijímačky, přípravné kurzy
- Vypracované otázky na přijímačky, ČZU PEF, obor PAA - Přijímačky, přípravné kurzy
- veterina fvl brno vypracované otázky k přijímacím zkouškám - Přijímačky, přípravné kurzy
- Vypracované otázky ČZU PEF Podnikání a administrativa - 2023, PAAN - Přijímačky, přípravné kurzy
- Vypracované otázky ČZU PEF Podnikání a administrativa - 2023, PAAN - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Vypracované otázky ČZU PEF Podnikání a administrativa - 2023, PAAN - Výběr vysoké školy
- Vypracované otázky ČZU PEF Podnikání a administrativa - 2024, PAAN - Výběr vysoké školy
- Vypracované otázky ČZU PEF Podnikání a administrativa - 2024, PAAN - Přijímačky, přípravné kurzy
- veterina fvl brno vypracované otázky k přijímacím zkouškám - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 02.12.2024 11:56:02.