Ahoj, nevíte někdo prosím, jaká je zhruba bodová hranice pro přijetí na bakalářský obor finance na PEF??
Email: elena43seznamcz
Přijetí na PEF - Finance
24.04.2013 19:59:32, Elena, zhlédnuto: 4300x, reakcí celkem: 20Reagovat na příspěvek
-
(25.04.2013 14:32:54, stevco) Niekde som cital, ze ked mas nad 160 bodov tak si tam, ale neviem to na 100%. Ja som mal nejak 172,5 tak snad to vyjde... Kolko mas bodov? reagovat zde
Email: stefan.hulenigmailcom-
(26.04.2013 06:25:18, Elena) tyjo tak ty to máš jistý.... já mám právě málo, 139 bodů, zvorala jsem matiku :/ tak teďka trnu a sháním info.... jako celkově o Mendelce se říká, když máš nad 60% procent obou testů, tak jsi přijatý... jenže to prostě o tom, kolik lidí je lepších nebo horších... reagovat zde
-
(26.04.2013 14:18:29, stevco) Snad to co najskor zverejnia. Budem ti drzat palce reagovat zde
Email: stefan.hulenigmailcom-
(29.04.2013 16:25:08, Tom) No, když se podíváš na statistiku přijímačke loni, tak se mi zdá že ty kritéria budou snad i nižší. Např Finance K+P forma - počet dostavených: 633, splnilo :432 (minimální kritéria z obou částí a celku), přijato: 377, zapsáno 207. TJ 87% přijato. Když si dále podíváš na úspěšnost v testech Mat +Jazyk (hlavně asi AJ), tak si cca můžeš spočítat to minimum bodů, samozřejmě ještě hraje roli, že výsledky jsou pro celou PEF a záleží kdo se hlásil na tvůj obor, zda také průměr apod..S tím že pokud jsem spočítal 87% přijatých, tzn že neuspěl pouze poslední decil studentů (a kousek). Teď nevím kolik jsou ty minima, zda 20 a 20 bodů? Nicméně pokud máš z mat více jak 25 bodů a z AJ více jak 25 bodů, tak je tu šance vysoká. reagovat zde
Email: mahdi_87volnycz-
(01.05.2013 06:31:45, Elena) tyjo ale minimum je tam myslím 50 bodů z každého testu, což jsem rozhodně splnila, jde prostě o to, kdo je lepší no... reagovat zde
-
(01.05.2013 22:00:44, Cikula) Tak ja mám 141 tak dúfam, že to vyjde, len nech sú výsledky cim skor... Nevies, kedy budu? reagovat zde
Email: Ddffffsk -
(02.05.2013 08:24:25, Tom) Ahoj, no loni to bylo min 25 bodů za oba a 100 dohromady - https://is.mendelu.cz/dok_server/slozka.pl?id=42430;download=84879.
Pro letošek jsem to nikde nenašel. Ale nemyslím že by to zdvojnásobili... reagovat zde
Email: mahdi_87volnycz-
(02.05.2013 18:31:20, Elena) Jojo, máš pravdu, koukala jsem teďka do zápisu o loňských přijímačkách... :-) reagovat zde
-
-
-
-
-
-
-
-
(29.04.2013 16:31:00, Paly) Ja mám z mat 66b a z nj 75,5b a podľa minulorčných kritérií by to malo určite na finance stačiť, ale tak som celkom v rozpakoch.. Môžem sa vás, ako domácich spýtať, kde je u vás lepšia ekonómia? Mendelu alebo Mu ? reagovat zde
Email: Ahojhhsk-
(29.04.2013 16:45:32, Paly) A ešte sa toho roku predlžovala lehota na podanie prihlášky, možno sa hlásilo menej ľudí..treba veriť hlavne TEXT reagovat zde
Email: Ahojhhsk
-
-
(11.05.2013 19:00:47, David) na stranke mam rozhodnutie: neprijatý pre nedostatočnú kapacitu odboru. dokopy mam 66.24 bodov. myslite ze ma zmysel sa odvolavat? dakujem reagovat zde
-
-
(13.05.2013 16:07:52, studentka) Hlásí se zde někdo na managersko-ekonomický obor? reagovat zde
Email: vikina1993seznamcz-
-
-
(14.05.2013 11:55:06, luratka) ahoj, som z michaloviec. na aky odbor sa hlasis ?
reagovat zde
Email: kata4412gmailcom -
-
-
-
-
(14.05.2013 14:15:26, Inka) http://www.pef.mendelu.cz/cz/studium/bakalarske/manekon koukni reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Bodova hranice pro prijeti na PEF CZU Bc. studium - Česká zemědělská univerzita v Praze
- bodová hranice na přijetí do navazujícího na podniko - Vysoká škola ekonomická v Praze
- minimální hranice pro přijetí - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
- Šance na přijetí - kombinované studium VŠPJ - Vysoká škola polytechnická Jihlava
- VŠE - rozhodnutí o přijetí - Přijímačky, přípravné kurzy
- Body pro přijetí na Policejní akademii?? - Policejní akademie České republiky
- počty bodů k přijetí na navazující obory PEF - Česká zemědělská univerzita v Praze
- EKF Účetnictví a daně X finance - Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
- přijímačka z matematiky na PEK - finance - Mendelova univerzita v Brně
- Přijetí - Metropolitní Univerzita Praha, o.p.s.
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 09.12.2024 06:15:03.