ceske budejovice

-
(19.11.2006 13:34:26, Martin) Chodím na UFRP, je to docela těžké, OP je jednodušší a je tam i manší nátlak. Kdybys chtěla cokoliv vědět, tak mi napiš reagovat zde
Email: martin2705seznamcz -
(19.11.2006 15:13:02, Lenka) Ja bych asi mela zajem o Obchodini podnikani- cestovni ruch. Nevis jak je tezky se tam dostat? jsem to na jejich strankach nenasla..dik za odpoved reagovat zde
-
(19.11.2006 16:04:44, Radek) Na celý obor OP (zaměř. OP, zaměř. cest. ruch) to bylo loni 859/182 uchazečů/přijatých. Letos se přijímá na obor "Obchodní podnikání" kde se po druhém semestru volí jedno ze tří zaměření: retail management, družstevnictví, cestovní ruch. viz www stránky fakulty (nyní převedeno pod nově vzniklou ekonomickou fakultu).
Testy budou z jazyka a matematiky: lze si vyzkoušet matem. testy. (výsledky ti přijdou na e-mail který musíš zadat a zároveň se ti zobrazí na obrazovce). Zprávy o výsledcích přij. říz. 2006 jsem na jejich stránkách bohužel také nenašel. reagovat zde -
(19.11.2006 16:12:25, Radek) Zpráva o výsl. - právě jsem to našel (ani moc nevím jak
- takže všechny statistiky o letošních přijímačkách na JČU jsou zde. Tam vyčteš všechno.
reagovat zde
-
(19.11.2006 18:23:31, Lenka) me by hlavne zajimalo, kdyz jsou prijimacky z M, jestli to znamena, ze je tam matika narocna, protoze ja zrovna matiku v oblbe nemam.. reagovat zde
-
(01.12.2006 10:52:08, Zuza) Ahoj Leni... Přečetla jsem si tu tvou otázku a reakce na ní... Letos jsem byla přijata právě na Obchodní podnikání a řeknu ti, matiku se fakt uč... Střední mám obchodku, takže tenhle obor je pro mě super... co jsem tak slyšela od kamarádek z OP-cestovní ruch, ten už není tak v pohodě... No, záleží na tom, jaký učitele bys dostala... Takže-za sebe-samotný OP ti mohu jen doporučit... Tak hodně štěstí...
reagovat zde
-
(08.12.2006 18:23:25, Radek) Odkaz na testy 2006 je nově:
http://www.zf.jcu.cz/education/soubory/zajemci_o_studium/prijimaci_rizeni_2006/ ,děkuji webmasterovi ZF za informaci a zpřístupnění souborů na nové stránce..reagovat zde
Podobné příspěvky:
- FROV Ceske Budejovice-NAROCNOST - Výběr vysoké školy
- VOŠ České Budějovice, Okružní - Ostatní
- České Budějovice-cestovní ruch - Vysoká škola zdravotnická, o.p.s.
- Český Budějovice - Informace o studiu
- VŠTE České Budějovice obor Technologie dopravy a přepravy (Kombinované studium) - Informace o studiu
- VŠTE České Budějovice zkušenosti - Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
- Studium angličtiny a tělocviku - PF České Budějovice - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
- Názory společnosti na eutanazii v České republice - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 05.12.2023 22:58:45.