Ahoj lidi, letos maturuji a raději se připravuji i na nejhorší, tj že bych neodmaturoval napoprvé, ale napodruhé v září. Hledal jsem na netu fakulty, které by příjmaly studenty i na podruhé, ale nic jsem nenašel. CHtěl bych se vás tedy zeptat, jestli nevíte, které fakulty přijmou studenta po druhém kole maturity a co je všechno nutné zařídit ? Zajímají mě taky vaše zkušenosti, jeslti něco podobně hrozného zažili. Budu velmi rád, když mi tady o tom napíšete. Nejraději bych chtěl jít na TEXT nebo v případě nouze i na TEXT obory, nejlépe v TEXT nebo TEXT . Všem díky za pomoc.
Email: kjndlseznamcz
MATURITA AŽ NAPODRUHÉ -> VŠ = NA KTERÉ VŠ JE TO MOŽNÉ???
21.02.2013 17:12:11, fujky, zhlédnuto: 498x, reakcí celkem: 2Reagovat na příspěvek
-
(03.04.2013 17:47:14, Pepa) Ahoj kjndle,
rozhodně a jednoznačně Ti radím jít na TEXT. Nejlepší volba, TEXT i TEXT nestojí za nic .. reagovat zde -
(30.07.2016 06:46:30, Mája) Ahoj mám problém s didaktickým testem z češtiny. Nevíte jsou někde nějaké kurzy které by mi pomohly, už se fakt bojím že to nestihnu a nevím si s tím rady. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Na které VŠ studovat chemii? PROSÍM O POMOC!!! - Výběr vysoké školy
- Je vůbec možné studovat technický obor po ekonomickém lyceu? - Výběr vysoké školy
- Je možné studovat Práva v ČR a bydlet v Anglii? - Informace o studiu
- Maturita - Ostatní
- ktere VS jeste prijimaji? - Informace o studiu
- MATURITA - Ostatní
- Statni maturita - Ostatní
- Dvouoborové studium na VŠE? Je to vůbec možné? - Výběr vysoké školy
- Je možné dálkové studium práv a na jaké VŠ?? - Informace o studiu
- Maturita ne, přijímačky jo????? - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 09.09.2024 17:01:29.