(15.06.2014 17:12:39, Eva)
Co se oboru týče nevím, jsem na cestovním ruchu, ale se školou jsem celkově nespokojená. Je to jeden obrovský bordel, nic zde nefunguje tak, jak má. Někteří kantoři jsou fajn, někteří jsou neochotní až běda ( vypsat termín na zkoušku je velký problém ) a nedá se nimi nijak domluvit. Školní emaily si ze zásady nečtou a v konzultačních hodinách jsou jen p předešlé emailové domluvě...Člověk si sice může stěžovat a vedení se snaží stížnosti řešit, ale na neochotu kantorů to vliv až tak nemá. Naštěstí těch opravdu problémových kantorů je minimum, ale studium dokáží velmi znepříjemnit. To samé platí o studentech, je tu až moc lemplů, kteří vše opíšou, neučí se a ještě se rozčilují, když dostanou za 4...naštěstí velká část z nich odpadla už v prváku

Zarážející je výuka jazyků - v prváku neprobíhá žádné rozdělení dle úrovně studentů, takže v jedné skupině jsou ti, kteří měli jen maturitu ( což není problém, anglicky sama moc neumím a maturitu jsem měla za 1 ) a ti, kteří žili nějaký čas v zahraničí a anglicky umí velice dobře. Ani pro jedny to není dobré - ti co už fakt umí se dost brzdí a ti, co neumí tolik nezvládají a nerozvíjí se. Navíc v prváku měli všichni rodilé mluvčí, takže půlka studentů absolutně nezvládala. Ve druháku nám dali české učitele, kdy někteří umí anglicky o dost hůř než samotní studenti. V tomhle vidím zásadní problém. Celkově bych to shrnula tak, že za ty peníze to nestojí, kvalita by mohla být vyšší. Ale to bude asi na všech soukromých školách.
reagovat zde
Email:
nyinseznamcz