Online testování na přijímací zkoušky na medicínu či jiné přírodovědné obory!!
Jedná se o testy z FYZIKY, CHEMIE, BIOLOGIE plus navíc i LATINSKÁ TERMINOLOGIE . Otázky jsou rozděleny po maturitních tématech a jsou stejného typu jako modelové otázky. Otázky jsou jednoduché i těžké a zaměřují se i na rozšiřující učivo (např. latinská terminologie v biologii, rozšířená biochemie). Navíc k některému učivo jsou vytvořené i Flashcards TEORIE.
Vše probíhá přes stránky www.quizlet.com. Je třeba se zaregistrovat a po zaregistrování mi přes mail sdělit přezdívku, abych Vás mohl pozvat do skupiny.
NEPOŽADUJTE PŘIHLÁŠENÍ DO SKUPINY PŘED TÍM, NEŽ MI NAPÍŠETE PROSÍM
Vyzkoušejte ZDARMA zde:
B - ROZMNOŽOVACÍ SOUSTAVA: http://quizlet.com/19351346/b-test-rozmnozovaci-soustava-flash-cards/
CH - ENZYMY: http://quizlet.com/14904731/ch-test-enzymy-flash-cards/
ANATOMIE - Vylučovací soustava: http://quizlet.com/17961922/ana-vylucovaci-soustava-latinske-pojmy-flash-cards/
TEORIE - B - GENETIKA: http://quizlet.com/23223898
Výhodou je, že si jednotlivé testy můžete kombinovat a tím si sami vytvářet testy nanečisto!
Cena za přístup ke všem otázkám – chemie, biologie a fyzika je 99 Kč .
Zasíláno přes účet.
VÝHODY oproti knižnímu vydání modelových otázek a přípravným kurzům
1. Vše probíhá v pohodlí domova a není nutné ztrácet čas dojížděním
2. Cena (kurzy stojí až 6000) - tento pouze 99 Kč!!!
3. Větší množství testových otázek než v modelových otázkách na jednom místě
Příklad: MUNI – 7 otázek na enzymy; QUIZLET – 100 otázek na enzymy
MUNI – 50 otázek na aminokyseliny; QUIZLET – 63 otázek na AK
LF2 – 113 otázek na buňku; QUIZLET – 237 otázek
4. Možnost zkoušet se kdekoliv – existují i aplikace do smartphonů! Např. aplikace AnyMemo, Quizlet a další díky níž si můžete databázi stáhnout do mobilu a testovat se třeba v MHD nebo v čekárně u doktora.
5. Možnost udělat si svůj vlastní test nanečisto a zkoušet se.
Před dvěma lety jsem se hlásil na medicínu a proto jsem tuto databázi vytvořil. Nevidím však problém v tom, poskytnout ji i ostatním. Přístup není zdarma, protože to dá opravdu práci, něco takového vytvořit. A hlavně - bere to opravdu hodně času. A téměř všechny otázky byly procházeny středoškolskými profesory!
S těmito testy jsem se dostal na LF MUNI, 3LF a 2LF . Na další školy jsem si přihlášky nedával. Nakonec jsem student 2. Lékařské fakulty v Praze !
Sám jsem absolvoval kurz od společnosti Sokrates a vůbec jej nedoporučuji. Lektoři jen "papouškovali" učivo střední školy a stejně se nestihlo probrat všechno. Nic mi to nedalo.
Ve čtvrtém ročníku gymnázia jsem absolvoval také internetový kurz 2. lékařské fakulty, který už musím pochválit. Naučil jsem se tam i věci navíc a vše v klidu, doma.
Více informací na e-mailu: medicina-onlineseznamcz
SEZNAM TESTŮ K PROCVIČOVÁNÍ + POČET OTÁZEK (nejsou tu vypsány všechny)
B - Rozmnožovací soustava 109
B - Oběhová soustava 135
B - Vylučovací soustava 73
B - Dýchací soustava 65
B - Nervová soustava 72
B - Svaly 52
B - Kosti 97
B - Prokaryotické organismy (viry, bakterie) 189
B - Buněčná biologie 258
B - Biologie člověka - obecný základ 374
B - Nahosemenné a krytosemenné rostliny 160
B - Anatomie a morfologie rostlin 250
B - Bezobratlí 46
B - Fyziologie živočichů 60
B - Fyziologie rostlin 103
B - Houby (fungi) 69
B - Obecná biologie a ekologie 70
B - Genetika 154
B - Strunatci 60
+ Biologie - TEORIE (Genetika, Diblastika, Triblastika, Rostliny, Tkáně, atd.
CH - Heterocyklické sloučeniny, alkaloidy 174
CH - AK, Bílkoviny 88
CH - Složení a struktura atomu, Radioaktivita 107
CH - Periodická soustava prvků 108
CH - Sacharidy 93
CH - Karbonylové sloučeniny 50
CH - Alifatické a alicyklické uhlovodíky a jejich deriváty, Aromatické uhlovodíky 131
CH - Reakce organických sloučenin a organická činidla 25
CH - Izoprenoidy 43
CH - Enzymy 100
CH - Hormony 125
CH - Lipidy 24
CH - Dusíkaté deriváty uhlovodíků 50
CH - Chemické reakce 20
CH - Výpočty 27
CH - Základy bioanorganické cheie 19
CH - Chemické vzorce, vazba a kinetika 38
CH - Markomolekulární látky 74
CH - Nukleové kyseliny 30
CH - Vitaminy 80
F - Elektřina a magnetimus 101
F - Mikrosvět 70
F - Základní pojmy, jednotky, vzorce 170
F- Elektromagnetické záření 48
F - Molekulová fyzika a termika 169
F - Elektromagnetické vlnění a optika 107
F - Kmitání a vlnění 91
F - Mechanika 207
Pokud byste měli jakékoliv dotazy nebo nerozuměli nějaké otázce neváhejte se na mě obrátit! Nejenom ohledně tohoto testování, ale i klidně otázky ohledně přijímacích zkoušek, které jsem podstoupil.
Hodně štěstí všem u přijímacích zkoušek !!
Email: medicina-onlineseznamcz
Online přípravné testy a teorie na medicínu - ZDARMA vyzkoušejte!
09.12.2012 11:43:27, Medicína-online, zhlédnuto: 20147x, reakcí celkem: 19Reagovat na příspěvek
-
(09.12.2012 13:07:17, Majda) Kamarádky o tom taky četly a zkusily to, prý je to dobré .. Má s tím někdo zkušenosti ? reagovat zde
Email: majdaseznamcz-
(09.12.2012 13:43:23, milos94) S autorem jsem se zkontaktoval a testový program viděl. Vcelku povedené. Opravdu se nejedná o podvod, jak to může ze začátku vypadat .. otázky jsou některé hodně těžké.
Autor je studentem gymnázia a sám se tento rok hlásí na medicínu, takže to dělá hlavně pro sebe, ale chce dát možnost i ostatním ..
Milos reagovat zde
Email: milos.krutyemailcz-
(14.12.2012 19:04:18, jirka) je hezký, že to dělá hlavně pro sebe, ale zároveň chce dát šanci ostatním.. I stránky vypadají fakt důvěryhodně reagovat zde
-
-
-
-
(14.01.2013 15:49:25, Pony-Jane) Myslím, že je to náhodou super ! reagovat zde
Email: pony-janeemailcz -
-
(02.09.2013 20:24:14, Keysi) Ráda bych to vyzkoušela, ale bohužel se mi nedaří spojit z autem a email se mi vrací. Neví někdo z váš, jestli je program ještě aktuální? reagovat zde
Email: kristynacumovagmailcom -
(03.09.2013 17:10:42, Martina) Nedávno jsem se registrovala a všechno proběhlo pořádku. Mail na autora mi taky fungoval, takže nevím, kdy je problém. Zatím jsem moc spokojená Minulý rok jsem absolvovala kurz Sokrates a bylo to opravdu na nic. Jenom "papouškovali" věci, co nám říkali ve škole a pak nám dali test. Myslím, že když si projdu všechny otázky tady, tak budu mít větší šanci. Ale zase všechno je individuální reagovat zde
-
(21.06.2014 11:43:14, Alena Bartoňová) Ahoj, moc ráda bych se dostala na 2.lf. Bohužel jsem z děcáku, tak moje příprava probíhá samostudiem. Už jsem nebyla přijatá na medicínu do Hradce. Mám takovej problém: na každý fakultě probíhají zkoušky jinak a tak bych se chtěla zeptat, odečítají se na 2.lf body za špatnou odpověď, je správná odpověď jenom jedna, jsou na výběr odpovědi nebo musím napsat odpověď sama???? Díky za odpověď a hodně štěstí k úspěšnému ukončení studia. reagovat zde
Email: alca.bartonovagmailcom -
(21.09.2014 18:59:36, mudrstart) Chcete se letos dostat na medicínu? Navštivte naši FB stránku www.facebook.com/mudrstart nebo www.mudrstart.eu a přijímačky budou jedna báseň... reagovat zde
Email: mudrstartgmailcom -
(12.10.2014 17:38:18, Ondra) pár tipů jak si usnadnit učení najdete na www.pametauceni.cz reagovat zde
-
(15.11.2014 23:48:55, Filip96) Dobrý den, měl bych o tyto testy zájem, ale nevím, zda jsou stále dispozici. Prosím dejte mi vědět, pokud je to možné.
Děkuji reagovat zde
Email: filip.horvath.bseznamcz -
(27.11.2015 18:19:49, Dave) Během opakování mi to dost pomáhá. Takže doporučuji. Dave reagovat zde
Email: dave.rozehnalseznamcz -
(31.10.2016 23:16:33, marie) Dobry den, zaujala mne tato nabidka,a tak jsem si nejdriv otevrela odkazy na testy z biologie a z fyziky. Bohuzel jsem ale hned k zacatku testu objevila chyby bud v odpovedich, nebo v moznostech (ani jedna z moznosti neni spravna). reagovat zde
-
(01.11.2016 10:48:01, x) Jako fyzikálně orientovaný matematik jsem neodolal, nahlédl na ten test z fyziky - a máte pravdu. Hned druhá otázka je na vytahání za uši. Smutné je, že to ani není středoškolské učivo, tohle se stále učí na základní škole... reagovat zde
-
-
(05.01.2017 23:36:57, Aleš) Zdrojem této konkrétní otázky je soubor přijímacích otázek na 2.LF v Praze. reagovat zde
-
(21.03.2017 21:51:52, Cupkate) Zdravim,
dá se vstup ješte zakoupit ? reagovat zde
Email: kattejengmailcom -
(21.03.2017 21:51:53, Cupkate) Zdravim,
dá se vstup ješte zakoupit ? reagovat zde
Email: kattejengmailcom -
(24.02.2018 09:09:11, Diana) Zdravím, sú ešte tieto prípravné testy dostupné? ďakujem reagovat zde
Email: gendovagmailcom
Podobné příspěvky:
- Přípravné kurzy VŠE-lze se přihlásit i po termínu? - Přijímačky, přípravné kurzy
- Materiály ZSV + Testy NSZ ZSV 2005-2013!!! - Přijímačky, přípravné kurzy
- NSZ ZSV testy a teorie! - Přijímačky, přípravné kurzy
- Nabízím mnoho přípravných SCIO materiálů - cvičebnice, testy, výpisky, okruhy... - Přijímačky, přípravné kurzy
- Materiály ZSV + Testy scio 2005-2012(+OSP2013) - Přijímačky, přípravné kurzy
- Jak se přihlásit na přípravné kurzy z angličtiny VŠE - Přijímačky, přípravné kurzy
- Testové otázky k přijímacím zkouškám na medicínu - Přijímačky, přípravné kurzy
- Příprava na medicinu, přijímací zkoušky NANEČISTO - Přijímačky, přípravné kurzy
- SCIO testy - Přijímačky, přípravné kurzy
- Vtipný výzkum - přijímací testy - tipovačka? - Přijímačky, přípravné kurzy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 03.10.2024 16:35:07.