Nemáte někdo zkušenost s prací v coworkingu? Chtěl bych to zkusit. Narazil jsem na cenově dostupnou nabídku v Praze. Ale chtěl bych nejdřív slyšet nějaké názory a zkušenosti, abych věděl do čeho jdu
(06.12.2012 11:10:48, Petr)
Ahoj, určitě do coworkingu jdi! Každé seriozní coworkingové centrum Ti nabídne vyzkoušení na jeden den zdarma - jako třeba Desk Room. Navíc Coworking v Praze pořádá jednou za dva týdny tzv. Jelly, což je den otevřených dveří. Akce rotuje mezi třemi coworkingovými centry, takže si jich můžeš vyzkoušet víc. Info na www.coworkingvpraze.cz. Coworkingu zdar! Petr
reagovat zde Email: nacervolnycz
(06.12.2012 12:56:02, Petr)
Díky za povzbuzení. Zrovna včera už jsem si byl vyzkoušet prahacoworking v Kobylisích a jsem docela spokojený, hlavně cena je pro mě jako studenta ok. V těch ostatních je to docela drahé. Asi mám jasno.
reagovat zde Email: tom.jednaseznamcz
(06.12.2012 18:23:33, Marek Foltýn)
to je www.prahacoworking.cz ? To je hodně slušná cena.
reagovat zde Email: mafoltgmailcom
(07.12.2012 15:03:02, Petr)
Ahoj Marku, ano, to je ono. Tak se tam třeba uvidíme osobně. Už se tam přihlásil i brácha.
reagovat zde Email: tom.jednaseznamcz
(02.09.2015 13:12:00, Hanihanihani)
Krásný den přátelé, ráda bych se zeptala, zda se tady nenajdou lidé, kteří stále nenašli vysněný coworking v Plzni a rádi by se podíleli na jeho vzniku. Já už takto pracuji, bohužel jsem na každé kanceláři v Plzni téměř výlučně sama