Nazdárek, potřebovala bych radu..jsem na gymplu v septimě a všichni do mě hučí, kam půjdu po střední a čím chci být. Toť otázka. Já totiž vůbec nevím, čím chci být a co chci studovat..Ve škole mám na vízo většinou samý jedničky a dvě tři dvojky. Všichni mi říkají, že jsem chytrá holka, ale já si tak vůbec nepřipadám. Právě naopak. Našrotit se pár stránek učiva dokážu, ale že bych si z toho něco extra pamatovala, to ne...Jsem zkrátka hlava dubová.
Nemám žádnej extra oblíbenej předmět..ale mám ráda angličtinu, francouzštinu a baví mě stříhat a točit videa, takže bych asi ráda dělala něco s filmem. Jenže jak jsem se koukala na podmínky pro přijetí na FAMU, tak na to nemám vůbec prostředky, prostory a asi ani znalosti..
Poraďte prosím.
Email: gomerickygmailcom
Nevím, kam na vysokou :-/

-
(03.09.2012 19:41:48, Inkvizitor) Zajdi si na nějaké navštěvovanější fórum (např. lide.cz) a požádej tamní, aby ti zkusili vychválit obor(y) které znají. Lépe by to bylo pochopitelně osobně se známými, ale dost pochybuji, že máš tolik času a známých;-) reagovat zde
-
(25.10.2012 16:18:46, Markéta) Ahoj,
tuším, jak se asi cítíš, byla jsem v podobné situaci, když jsem se rozhodovala kam jít po střední. Náhoda tomu udělala to, že jsem se rozhodla pro studium v Dánsku, a to bylo jedno z nejlepších rozhodnutí v mém životěMůžeš tam studovat vysokou školu bez školného v anglickém jazyce a vybrat si můžeš z mnoha mezinárodních studijních oborů. Píšeš, že máš ráda angličtinu a něco s filmy. Jeden takový obor tu je, který si myslím by byl pro Tebe ideální
Pokud Te zajímá víc, napiš mi na email. Sama jsem jednu z dánských vysokých škol vystudovala a ráda ti poskytnu info.
Měj se hezky,
Markéta reagovat zde
Email: marketascandinavianstudycom
Podobné příspěvky:
- Nevím na jakou vysokou, pomoc ! - Výběr vysoké školy
- Nevím na jakou vysokou, co dělat? - Výběr vysoké školy
- Poraďte prosím kam na vysokou - Výběr vysoké školy
- Nevím, kam na vysokou. :-( - Výběr vysoké školy
- Nevím kam jít - Přijímačky, přípravné kurzy
- Nevím kam na vysokou :/ - Výběr vysoké školy
- Nevím jakou vysokou školu studovat - Výběr vysoké školy
- Nevím co dál - Ostatní
- Nevím, co dělat :( - Výběr vysoké školy
- Mám zkusit vysokou v Olomouci? - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 29.04.2025 20:04:18.