Připravím Vás na přijímací zkoušky na veterinární lékařství, veterinární hygienu a farmacii na VFU Brno. Letos jsem dělala přijímací zkoušky. Mám plno materiálů, testů, skripta k přijímacím zkouškám vydaná fakultou, všechno do chemie mám spočítané.
Nebo Vám můžu prodat vypracovné otázky k přijímacím zkouškám na VFU Brno.
Příprava by probíhala v Brně u mě nebo u Vás doma. Cena dohodou.
Email: luckasebestovaemailcz
Příprava na přijímací zkoušky na VFU Brno
27.08.2012 17:24:19, luckaseb, zhlédnuto: 2401x, reakcí celkem: 7Reagovat na příspěvek
-
(09.01.2013 21:24:04, Miroslava Poláková) Ahoj,
je tvoja ponuka na pripravu na prijimacky VFU este aktualna? Hladam niekoho na intenzivne doucovanie a hlavne niekoho trpezliveho Rada by som tento rok spravila prijimacky na veterinarne lekarstvo. Minuly rok som sa o to pokusila sama ale bohuzial bezuspesne. Bola by som rada, keby sme sa mohli zatial nezavazne dohodnut na prvej hodine a ak by nam vzajomna spolupraca vyhovovala tak by sme sa do toho mohli pustit naplno
Vopred dakujem za odpoved
Mirka reagovat zde
Email: miroslavapolakova1gmailcom -
(25.09.2014 16:04:41, Bakasam) Ahoj,
nabízím k prodeji kompletní vypracované otázky na přijímací zkoušky na FVL či na FVHE, biologie, krásně zpracovaná chemie + další potřebné materiály, z kterých jsem se učila. Dostala jsem se na obě fakulty :-) Bližší info přes mail, mohu poslat i fotky, jak materiály vypadají.
Možné předání Praha, Brno, nebo poslání poštou.
reagovat zde
Email: bakasamseznamcz-
(20.02.2015 21:31:04, Petra) Zdravím,
jsou ještě k dispozici materiály na přijímací zkoušku FVHE?
Předem díky reagovat zde
Email: Petruska.008seznamcz-
(07.03.2015 17:49:04, Bakasam) Ahoj, ne, bohužel už není moje nabídka aktuální. Vypracované otázky již nenabízím. Děkuji za pochopení. reagovat zde
-
-
-
(11.02.2015 11:28:25, veterina) Nabízím precizně vypracované otázky k přijímacím zkouškám na veterinu. Vše vypracované ve wordu, aby se s tím mohlo dále pracovat. Doplněno o mnoho vysvětlujících poznámek. Příklady jsou detailně rozepsané. Nejedná se o žádné rozmazané scany. O více informací a pro zaslání ukázek piště na mail: veterina.doucovaniseznamcz. Zdarma zašlu ukázky z vypracovaných materiálů. reagovat zde
Email: veterina.doucovaniseznamcz -
(01.07.2017 15:29:02, Jessie) Dobrý den,
chtěla bych se zeptat ohledně fakulty veterinárního lékařství. Tento rok se chci přihlásit na veterinu a zajímalo by mě vše ohledně přípravného kurzu, přijímacích zkoušek a vaše vlastní zkušenosti, kdy se začít připravovat a tak ... reagovat zde
Email: jessienovakovaseznamcz -
(03.07.2017 22:30:05, Dvořáková) Nabízím vypracované otázky (které jsou zkontrolované učiteli) na přijímací zkoušky včetně modelových otázek na veterinu do Brna. Lze je využít i na další obory a především na lékařské fakulty. Zdarma zašlu ukázky z vypracovaných otázek. Všechny otázky jsou vypracované ve wordu a je možno s nimi dále pracovat.
1) biologie – 297 otázek
2) chemie – 260 otázek
+ navíc otázky i z fyziky
Dále nabízím prezentace z přípravných kurzů veterinární univerzity. Tyto prezentace a materiály jsou přímo od učitelů a je v nich obsaženo učivo na přijímací zkoušky. Přípravný kurz se dělil na 6 částí:
1) obecná a anorganická chemie – 7 prezentací
2) organická chemie – 6 prezentací + 4 testy s řešením
3) obecná biologie – 7 prezentací + 29 zajímavých článků (které nám přednášející učitelka četla)
4) zoologie – 7 prezentací + 2 wordy teorie navíc
5) biochemie – 2 prezentace
6) fyzika – 40 prezentací nebo pdf souborů
Všechny materiály jsou ve verzi, kdy s nimi jde dále pracovat, což je například dobré pro vlastní poznámky.
Napište mi na email dvorakova025seznamcz a ráda Vám poskytnu další informace.
reagovat zde
Email: dvorakova025seznamcz
Podobné příspěvky:
- veterina fvl brno vypracované otázky k přijímacím zkouškám - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
- veterina fvl brno vypracované otázky k přijímacím zkouškám - Přijímačky, přípravné kurzy
- Příprava na přijímací zkoušky na psychologie, k maturitní zkoušce (materiály, skype) - Přijímačky, přípravné kurzy
- Přijímací zkoušky z fyzikální chemie - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
- Modelové otázky pro přijímací zkoušky z fyziky, chemie a biologie - Univerzita Palackého v Olomouci
- Fvl veterinární fakulta brno - přijímací zkoušky - přípravné kurzy - Přijímačky, přípravné kurzy
- Přípravné otázky na přijímací zkoušky 2. lékařská fakulta fyzioterapie - Přijímačky, přípravné kurzy
- Přijímací zkoušky FVL Brno - Přijímačky, přípravné kurzy
- Příprava k přijímacím zkouškám na LF + maturitu z Bio a Chem - Přijímačky, přípravné kurzy
- ČZU - příprava na zkoušky z loňska??? - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.12.2024 23:05:07.