Dobrý den,
velmi mě zajímají Vaše názory na obor Mezinárodní obchod na MUP. Je studium složité? Dalo by se zvládnout dálkově a je matematika náročná? Velmi Vám děkuji za každý názor, který se bude týkat této školy a především tohoto oboru. Děkuji.
Mezinárodní obchod na MUP
Kategorie: Metropolitní Univerzita Praha, o.p.s.
Zobrazit reakce: od nejnovější - strom chronologicky
05.07.2012 13:21:29, David, zhlédnuto: 2574x, reakcí celkem: 3Reagovat na příspěvek
-
-
(05.07.2012 16:22:33, Inkvizitor) A nechceš si ten titul zrovna objednat z Ruska, Kazachstánu nebo z nějaké pochybné instituce typu degree mill z USA? reagovat zde
-
-
(10.06.2016 21:44:06, Crazy_orb) Záleží na tvém přístupu jak ke studiu přistoupíš, některé předměty jsou jednodušší, u některých se vyloženě zapotíš a opravdu fungují jako sítko pro ty slabší, především druhák bývá náročnější, ale ten všude. V Prezenční formě studium každý den, ale ne od rána do večera, takže se dá i nějaká brigáda. V kombinovaném jen soboty tak 2 měsíčně. Termíny zkoušek na základě dohody s učitelmi, vyplatí se jít vždy na předtermín - vyhovující termín i lhečí varianta testu. Studovala jsem zprvu prezenčně ale poté jsem přestoupila na dálkové studium, jsem mimopražská, cestu mám cca 100km ale i přesto se to dá zvládat při práci. Pokud máš matematické myšlení tak to jde, já tedy ne, takže jsem musela chodit na doučko, ale základy jsem se naučila a matiku zvládla zázračným způsobem v obou semestrech na poprvé, statistika už je horší. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Podniko.-Finance-Mezinárodní obchod-ZČU,výhody a nevýhody? zkušenosti ?? - Výběr vysoké školy
- MUP - Mezinárodní obchod - Výběr vysoké školy
- mezinárodní obchod - Informace o studiu
- mezinárodní obchod - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Mezinárodní obchod - VŠE - Informace o studiu
- Navazující magisterské studium mezinárodní obchod - Vysoká škola ekonomická v Praze
- VŠE Mezinárodní obchod - Přijímačky, přípravné kurzy
- VŠE - Mezinárodní obchod, nebo Fakulta podnikohospodářská ??? - Výběr vysoké školy
- VSE Národní hospodářství X UK Mezinarodní teritoriální studia - Výběr vysoké školy
- Mezinárodní obchod - Vysoká škola ekonomická v Praze
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.11.2024 20:11:09.