Ahoj máte někdo úspěšně za sebou přijímačky na psychologii PVŠPS?
Co jste se vše učili k psychologii?
Co jste se učili k všeobecnému přehledu?
Co ústní kolo, na jaké se ptají otázky a na co se ptají u četby?
Nějaké rady?
Díky moc !!
Email: santorova.pseznamcz
Přijímačky na psychologii
Kategorie: Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o.
Zobrazit reakce: od nejnovější - strom chronologicky
29.06.2012 22:50:02, Petra, zhlédnuto: 3322x, reakcí celkem: 6Reagovat na příspěvek
-
(10.11.2012 19:32:32, pavel) učil se z atkinsonové. v přehledu jsem si dopsal 30 knížek, ze kterých jsem viděl jenom název na papíře z doporučené literatury. pohovor byl vesměs z těch knih. bylo mi dost mizerně,kamarád to tam taky zkoušel,ten zase četl ale neměl žádnou praxi.já pracuju jako dobrovolník v červeným kříži a bylo mi to k ničemu. komise byla ospalá,řek bych,že ví koho vezmou už dopředu a s nikým dalším se nepářou. nevzali mě ani mýho kámoše. už to na tuhle zasranou školu zkoušet nebudu. reagovat zde
-
(15.10.2014 09:01:09, Ilona) A co ji cekal? Neprecetl jsi jedinou z tech 30 knih, o kterych si tvrdil a kamarad se nijak proaktivne o obor pred studiem nezajimal. Take je mozne, ze jste pohoreli u talentoveho pohovoru, to je totiz druha pulka projimacek. Vysoka skola neni holubnik. Vubec to neni o tom, ze maji uz vybrano, ale o tom, ze se od budoucich studentu ocekava nejaky standard. Priste se vic zajimejte a treba to dopadne. Na PVSPS si tituly kluci nezaplatite, musite jich dosahnout a k tomu je treba se proaktivne venovat oboru. reagovat zde
Email: Ilonapoustovaseznamcz-
(15.10.2014 11:26:43, Romanka) K čemu vám to vlastně je, když se nejedná o klasickou pětiletku? To se uznává jako obor třeba na FF UK, kde je to jako monolit? Jakože když máte bakaláře, a pak navazující v psychologii z této školy?? reagovat zde
-
(21.01.2015 21:02:51, ilona) samozřejmě, že uznává, je to velmi obdobné vzdělání s tím, že PVŠPS se mimo teorie velmi soutředí i na psychoterapii a praxi. Bc a mgr je rozdělené i na UPOL, ale i na FF UK jste nejprve bc. a až pak mgr., co jsem koukala. Klasické pětiletky mizí. reagovat zde
-
-
-
-
(15.10.2014 11:20:44, Pepe) Když jsem se hlásil já v roce 2011, tak brali skoro 80 % uchazečů, což je ve srovnání s psychologií na UK, kde berou tak 4 % docela rozdíl. Prostě jste ret*rdi, kluci a holky. reagovat zde
-
(15.10.2014 11:22:15, Pepe) "Na PVSPS si tituly kluci nezaplatite, musite jich dosahnout a k tomu je treba se proaktivne venovat oboru"
Zase bych tak nepřeháněl. Žádnej hardcore to není, což víme oba dva asi nejlépe. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Přijímačky na psychologii - Ostatní
- Ústní zkouška na psychologii UPOL - Přijímačky, přípravné kurzy
- jak se dostat na psychologii - Přijímačky, přípravné kurzy
- Přípravné kurzy na psychologii... - Přijímačky, přípravné kurzy
- koupím Atkinsonovou-psychologii - Ostatní
- Jak se dostat na psychologii - Přijímačky, přípravné kurzy
- Priprava na pravnickou fakultu/psychologii - Přijímačky, přípravné kurzy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.