Zdravím,
mám celkem vážný zájem o studium tohoto oboru, avšak bych se rád ujistil, jak je to s výukou jazyků - plánuji se rozvinout ve znalostech angličtiny a začít se španělštinou. Je výuka dostačující? Mohla by mi nějáká dobrá duše shrnout vůbec celý tento obor? Popř. zveřejnit studijní plán? Nebo alespoň něco o oboru napsat? Budu vděčný za cokoli
Děkuji převelice
Fabien Řezáč
Email: fabien.rezacgmailcom
Management cestovního ruchu - prezenční studium
Kategorie: Univerzita Jana Amose Komenského, s.r.o.
Zobrazit reakce: od nejnovější - strom chronologicky
15.06.2012 21:59:01, Fabien Řezáč, zhlédnuto: 835x, reakcí celkem: 3Reagovat na příspěvek
-
(15.06.2012 22:06:30, Michal) Pochybuju, že ti někdo něco o tom napíše. Dřív než toho se dočkáš reakcí, jak je škola na nic, že má problémy s akreditací, že jsou to zbytečně vyhozené peníze atd, a že si zoufalec, ptz sis vybral soukromou :-) reagovat zde
-
(16.06.2012 01:27:58, Fabien) Vtipné Jelikož nepíšu do fóra "Státní nebo soukromá?", ale do výše uvedeného, čekal jsem reakci někoho, kdo má s tímto konkrétním oborem zkušenost. Články na Novinkách dokážu číst sám. Předpotopní názory typu soukromá škola = škola pro zhýralce jsou mi taky cizí - v tuhle chvíli jsem již na 3 státní přijat. Takže se nezlob, ale za radu Ti nepoděkuji. Názor Ti však rozhodně vyvracet nechci a ani to nemám v úmyslu. Rád bych tedy požádal současné či bývalé studenty UJAK, aby mi pohohli utvořit si vlastní obrázek o oboru Management cestovního ruchu.
Mockrát Vám děkuji
F. reagovat zde
Email: fabien.rezacgmailcom-
(16.06.2012 18:58:54, Michal) si asi upad ne ?. trošku si nepobral co jsem ti napsal, zkus si to přečíst ještě jednoua ted pomaleji :-ú
Bylo tím myšleno, že ti na tohle téma neodepíše, akorat tak maximállně zoufalci, kterým leží v žalludku soukromá škola a její praktiky. reagovat zde
-
-
Podobné příspěvky:
- Management cestovního ruchu - Vysoká škola obchodní v Praze, o.p.s.
- VŠ cestovního ruchu nebo psychologie - Výběr vysoké školy
- FEK - Bc. Informační management (IM) - vyplatí se mi to v mém případě? - Západočeská univerzita v Plzni
- Studium cestovního ruchu - Ostatní
- Management zdravotnictví - Informace o studiu
- maximální déka studia - prezenční a kombinované - Ostatní
- Existuje studium cestovního ruchu přímo se ŠJ??? - Výběr vysoké školy
- Prezenční nebo kombinované studium na VŠEM a MBA pro absolventy? - Informace o studiu
- Management cestovního ruchu - Univerzita Jana Amose Komenského, s.r.o.
- Management cestovního ruchu x cizí jazyky pro cest. ruch? - Univerzita Hradec Králové
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 16.01.2025 22:31:53.