Ahoj,
letos koncim bakalarsky obor na jedne soukrome skole. Je mi 23 let a jiz mam absolvovanou vyssi odbornou skolu. Studovat dale jiz nechci, planuji s pritelkyni svatbu a chystam se pracovat.
Je zde vsak jeden problem - pritelkyne studuje pedak (magistersky obor) a je ve ctvrtem rocniku, bude tudiz studovat jeste necely rok po svatbe, kterou planujeme v zari. Take ma jiz jednu VOSku za sebou a je starsi o dva roky, tudiz od pristiho semestru (zimni 2012/2013) jiz za ni stat nebude platit zdravotni a socialni pojisteni. Take naklady budou vyssi (vydaje za MHD apod.).
Chci se proto zeptat, jestli jsou pro me moznosti, jak pracovat a zaroven byt (ciste jen kvuli vyhodam) na nejake VS - statni - abych alespon ja mel slevu na MHD apod.
Je to mozne, popr. jake doporucujete obory, kam se lze dostat bez prijimacek (studoval jsem humanitni vedy - prijimacky z matematiky, fyziky apod. pro me neprichazeji v uvahu).
Diky za pomoc.
Email: ecoecocz
Status studenta pri praci - moznosti?

-
(27.02.2012 11:32:07, Albin) Ahoj,
máte tedy nekdo nejake info, o ktere byste se podelili.
Diky. reagovat zde
Email: NECONECOCZ -
(03.03.2012 11:23:51, Terka) šlo by to, kdybys pracoval někde na DPP max. 60 hodin ročně.. je to o domluvě se zamestnavaletem. jinak to nejde... já studuju uz rok apul a musela jsem jit do prace na HPP a student tudíž nejsem... reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Status studenta - pomaturitní studium (rok po odmaturování) - Ostatní
- Místo jarního semestru jazykovka - zůstane mi status studenta? - Ostatní
- status studenta - Ostatní
- Status studenta - Informace o studiu
- Chci studovat při práci, ale je mi 30 let :-) - Výběr vysoké školy
- Status studenta - Informace o studiu
- Udržení statusu studenta + dotazy k ČZU - Informace o studiu
- 2 měsíce bez statutu studenta - Informace o studiu
- Přestup na jinou VŠ, protože nezvládnu zimní semestr, status studenta - Informace o studiu
- Status studenta - Studentské výhody
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 13.03.2025 14:16:20.