Co je mozne si myslet o soukormych skolach? Na to lze nalezt odpoved zde:
http://www.lidovky.cz/ln-infografika.asp?grafika=kdo-studoval-na-mu-zadarmo&section=3
a tohle doporucuju docist do konce:
http://www.lidovky.cz/rektor-metropolitni-univerzity-asztalos-hovoril-o-benesove-pt8-/ln_domov.asp?c=A120219_181 420_ln_domov_sk
Tak to je sila... On proste priznava, ze se tam snizuji naroky, jen aby to studenti udelali a dali jim prachy. To je fakt hnus.
Soukrome skoly v cele s MUP
22.02.2012 13:40:18, Aladin Mia, zhlédnuto: 1254x, reakcí celkem: 18Reagovat na příspěvek
-
(21.06.2012 17:02:57, wtf) ty budes zrejme uuuuuuzasna, ze ses z prodavacky vysvihla na pozici za 25000 za 15hod/tydne a navic mas i uzasnyho pritele, to ti tak zerem.. bez si dodelat vyucni list a nemachruj tu reagovat zde
-
(21.06.2012 16:25:47, Karolína) To nevím, kde se berou takové názory pořád. Je mi 20 let. Od svých 15 jsem si prošla různými pozicemi - obchodní asistentka (jednodušše prodavačka), promotérka, vedoucí na táboře, balila jsem sušenky a já nevím, co všechno. V 18 jsem se dostala do jedné známé firmy, kde jsem vydělávala 25 000 hrubého a to jsem pracovala 15hodin/týdně. Udělala jsem maturitu a přihlásila se na VŠ a to soukromou, která každý rok koná pracovní příležitosti, a tak jsem se přihlásila tam, co mě zaujalo... No a vyhrála... Přede mnou byli lidi z VŠE, UK... A já tu práci získala nejen díky škole, ale kvůli tomu, že jsem makala. Můj přítel třeba studuje ČVUT, je nehorázně chytrý a dělá už od sých 17 let brigádně ještě automechanika... Šel na konkurz do své vysněné práce a dostal se... Z 250 uchazečů vybrali jeho, jelikož krom ČVUT měl praxi a věděl, jak vše funguje... Nyní programuje motory, a ikdyž již pracoval v tom programátorským systému již na ČVUT, musel se toho dost doučit... Jednodušše škola prostě jen nestačí... Soukromá nebo nesoukromá... Lidi se musí snažit a překousnout něco, aby dostali tam, kam chtějí... reagovat zde
-
(10.03.2012 13:35:26, Joe) Studuje tam 5500 studentů. Myslíš si, že se všichni znají??? reagovat zde
-
(10.03.2012 13:20:41, jíťa) Když jsi tam nepotkal žádný celebrity jako Ochotskou, nebo Kuchařovou atd.. Tak to jen potvrzuje, že si zaplatí školný, a jdou si tam až jen pro ten titul reagovat zde
-
(10.03.2012 11:49:04, Joe) "Kdo chce psa bít, hůl si vždy najde." Dane, jen potvrzuješ mou tezi o předsudcích. Na základě čeho jsi tohle vydedukoval? Já jsem se tam s žádnou celebritou ještě nepotkal, ale nepopírám, že existuje možnost jejich studia na MUP. Chceš mi říct, že na jiných školách celebrity nestudují? Chceš říct, že existuje příměr - celebrita automaticky rovná se ***ec? Měl by jsi přestat číst bulvár. Ať si každý studuje to, co ho zajímá a baví. Možná, že je to pro tebe "uplne na ho..." Pro dalšího je "uplne na ho..." studovat moderní umění, architekturu, dějiny nebo metalurgii.
To Mareš: porovnávejte příště techniky s technikama, lékařské fakulty ... Rozhodně nechci tvrdošíjně tvrdit, že je na MUP všechno ideální. To není, ale za kvalitou výuky si stojím. Nikdo z vás mi tu ještě nedokázal, jak celá kauza poznamenala kvalitu výuky. Nejspíš je to tím, že o tom vůbec nic nevíte.
ČVUT dostalo v roce 2010 pokutu od ÚOHS za chybné výběrové řízení. Dá se z toho usuzovat, že je zde korupční bujení a celá kvalita výuky za nic nestojí? Asi těžko. Na VŠCHT vystudoval náš současný ministr financí, který je podle mnohých Čechů ... (každý si doplní, co chce) a proč je chemik ministrem financí? Vyplývá z toho, že celá VŠCHT produkuje absolventy, kteří tuto školu dělají jen kvůli diplomu? ***ost. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Soukrome skoly propadly - Informace o studiu
- Student soukrome skoly se projevil - to je UCHO! - Informace o studiu
- Soukromé školy - Ostatní
- Studium soukromé školy - Výběr vysoké školy
- ze soukromé školy s titulem Bc. na Mgr. UK - Univerzita Karlova
- Vysoká úmrtnost této školy - Ostatní
- Přechod ze soukromé školy na státní - Informace o studiu
- SOUKROMÉ EKONOMICKÉ ŠKOLY - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Přestup ze soukromé školy - Policejní akademie České republiky
- anglické soukromé vysoké školy - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.