MUP nebo UJAK? Který z těchto dvou univerzit mě podle vás lepší, prespektívnejší a kvalitnější programy?
MUP nebo UJAK?

-
(17.05.2013 21:49:32, Klárka) Chceš můj názor?
UJAK!!!! Prestiž je výborná. Učí nás profesoři z UK a dalších univerzit.
a ještě vložím toto:
UJAK je výborná škola. Jde vstříc i lidem co jsou na mateřské. Nastoupila jsem na prezenční formu a hned po mé žádosti o individuální studijní plán mi škola vyhověla. Mám dvojčata a bez vstřícnosti školy bych to nezvládla. Mám sice zdrávku,ale vybrat si vyhovující obor nebyl problém. Pokud máte problém s časem jistě UJAK přijde vhod, k plné spokojenosti. Zkoušela jsem to na UPOL a Muni...bavila jsem se s maminama na přijímačkách v Olomouci. Jedna mi poradila dát si přihlášku na UJAK, teď jsme spolužačky a podporujeme sereagovat zde
-
(18.05.2013 16:26:17, Inkvizitor) Prestiž UJAK? http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-cesku/clanek.phtml?id=654605
Profesoři z UK/.. - Jen ti, kteří dokáží nechat projít u zkoušek i retardy. Za nároky i na úrovni střední školy jsou zejména asistenti a odborní asistenti odcházeni. Takže v současné době jde jen o výběr těch, kterým nevadí, že dostávají peníze nikoliv za výuku a zkoušení, ale za to, že budou výuku a zkoušení předstírat. Ostatně kdyby měl UJAK nějakou úroveň, dotyčné dokáže přetáhnout k práci na plný úvazek.
a k ještě vložení - vzhledem k tomu, na kolik míst jsi to vložil/-a/-o, se jeví pravděpodobným, že buď jsi placen/-a/o za reklamu (tzv. artroturfing), nebo jsi b|b/-ka/-če mající potřebu se ujistit, že nešlápl/-a/-o do ho5na. reagovat zde-
-
-
(19.05.2013 15:46:35, Bára) Ano, podle tvých keců to tak vypadá...
Co jsi vystudoval? Ráda bych udělala menší průzkum. reagovat zde
-
-
-
-
(03.01.2017 19:17:03, Ený) Ahoj, jen se zeptám kdyz si studovala prezencni studium- individuál, jak si to měla s daněma? Měli na tebe rodiče příspěvky? A měla si stále status studenta prezencni formy?? Předem děkuji za odpověď
reagovat zde
Email: miss.aneseznamcz
-
Podobné příspěvky:
- UJAK nebo jiné soukromé školy? - Ostatní
- UJAK Praha - Ostatní
- recenze ujak - Univerzita Jana Amose Komenského, s.r.o.
- Magisterské studium - VŠFS nebo UJAK? Obor marketingová komunikace/mediální komunikace - Výběr vysoké školy
- UJAK - Andragogika - doktorské studium - Univerzita Jana Amose Komenského, s.r.o.
- UJAK má další skvělou absolventku - korupčnici Nagyovou - Informace o studiu
- VSFS nebo MUP nebo CZU - Vysoká škola finanční a správní, a.s.
- spec.pedagogika na UJAK - Ostatní
- Magisterské navazující studium na Ujak. - Univerzita Jana Amose Komenského, s.r.o.
- Přihláška UJAK - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.04.2025 14:53:01.