Ahoj,
studuji dva bakalářské obory, z toho jednen už třetím rokem (UK) a druhý prvním(VŠE). Poté, co bakalářské studium na UK ukončím, bude se mi studium na VŠE počítat jako další studium. Je možné studovat tento druhý obor také 3+1 rok, nebo je pro další studium nastavená standardní doba studia pouze na 3 roky? S poplatky za další studium počítám, jen mě dnes spolužačka trochu vyděsila, že pokud si to prodloužím na 4 roky, budu platit za delší studium, což už je docela dost peněz. Děkuji
Email: Andrea13579seznamcz
Poplatky za další studium
20.01.2012 18:46:42, Andrea, zhlédnuto: 1062x, reakcí celkem: 2Reagovat na příspěvek
-
(09.09.2013 12:16:24, Michaela) Dobrý den, chci se zeptat je mi 21 let a mám 1 rok ukončený úspěšně na VOŠ, ale ted jsem se zapsala na VŠTE v českých budějovicích dálkově, tak chci vědět jestli na té škole v českýc budějovicích nebudu něco platit když je to další škola, jestli můžu bezplatně studovat do 26 let další školu? reagovat zde
Telefon: 737823082, Email: tichamichalaseznamcz -
(10.01.2014 00:29:35, Aleš) Zdravím,
je to hodně předčasné, ale zajímalo by mne, zda-li budu již platit za studium, když jsem teď prvním rokem na navazujícím magisterském oboru, kdy jsem doposud ani nepřerušil a ani neopakoval ročník. S tím, že bych rád po dostudování tohoto magisterského studia chtěl ještě na druhý magisterský obor jiný vysoký školy. V tý době by mi tedy bylo 24 let. Zkusil bych studovat tuto druhou vysokou školu i současně, ale bohužel nelze můj vybraný obor studovat kombinovaně ani dálkově. Navíc se tato škola nachází v jiným městě. Mnohokrát děkuji za každou odpověď. reagovat zde
Email: ales.martaseznamcz
Podobné příspěvky:
- Poplatky za studium další VŠ - Ostatní
- Poplatky ze delší studium při dalších studiích??? - Ostatní
- Poplatky za studium - Informace o studiu
- Musím platit poplatky za studium, když jsem již neúspěšně studoval? - Informace o studiu
- Poplatky za studium při přerušení studia - Ostatní
- Poplatky - Ostatní
- Poplatky za další studium - Studentské výhody
- Poplatky za delší studium - Ostatní
- poplatky za studium na VS - Ostatní
- Poplatky za studium - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 09.12.2024 06:15:03.