Ahojte, To se dá Logopedie opravdu studovat jen na jediné škole v ČR a to na Palackého v Olomouci? Nikde jinde jsem nic nenašla... Vím, že k práci logopeda je potřeba vystudovat specku a SZZ dělat z logopedie a surdopedie, ale opravdu nkde nic.... Nemá snad dojít k nějaké novelizaci v zákoně o nelékařských pracovnících? Jinak si nedovedu vysvětlit, proč školy toto studium(specializaci) nenabízejí.....
Logopedie
14.01.2012 17:46:37, Jana, zhlédnuto: 8331x, reakcí celkem: 14Reagovat na příspěvek
-
(14.10.2012 12:33:42, Tereza) Dobrý den, také jsem to hledala, a ještě víc než to, že je tato škola jen jedna v ČR mě překvapil počet lidí, které přijímají! reagovat zde
Email: hlavackova.teteseznamcz-
(08.11.2012 12:01:18, Kateřina) Dobrý den, máte pravdu - pokud hledáte jednooborovou logopedii, pak jedině na UPOL. Ostatní VŠ nabízejí pouze studium speciální pedagogiky s volitelnými SSZ (pro potřeby klinického logopeda logo + surdo). Ale nazajistí Vám stejně vysokou hodinovou dotaci na oba předměty, jako mají v Olomouci. Počet studentů je omezen, protože volných míst pro klinické logopedy je velmi málo a tento počet je naprosto vyhovující. A nízký počet studentů zajistí i to, že se dostanou ti nejlepší... :-) reagovat zde
Email: kata.trojanovapostcz-
(10.11.2012 14:44:52, jujda) hahaha
nízký počet studentů zajistí i to, že se dostanou ti nejlepší... spíš zajistí, že se tam dostanou ti, kteří si zaplatí přijímačky, takže protekce !!! takhle to chodí.. reagovat zde-
(08.04.2014 11:45:05, Janča) To je fakt divný, já neplatila ani kačku! :-O .... reagovat zde
Email: jana.simonova93gmailcom -
-
-
-
-
(24.05.2013 14:54:41, Nicoletta) Chtěla jsem se prosím Vás zeptat.Hlásím se do Hradce Králové na fakultu pedagogickou na obor : Speciálně pedagogická péče o osoby s poruchou komunikace . Když vystuduji tenhle obor i s Mgr. Navazujícím studiem .,co je potřeba pro to abych mohla vykonávat práci Logopeda . Slyšela jsem něco o tom , že se po magisterským studiu dělá Atestace. nevim jak to chodí . mohl by mi někdo prosím říct něco o tom víc ? Děkuji mockrát reagovat zde
Email: Nicoletta1seznamcz-
(24.05.2013 18:27:22, vít) ano, dělá, ale není to nic těžkého. mít nějakou praxi,nevím kolik je to přesně. reagovat zde
-
(26.05.2013 12:11:46, sibil) Měla sis dát přihlášku na UPOL,tam je přímo obor Logopedie a má největší prestiž. Se studiem na jiné (jakékoliv) škole jinde nebudeš mít tak velkou šanci pracovního uplatnění,při pohorovu dávají nemocnice šanci spíš (nebo jen těm) z UPOL. Speciální pedagogika bez kombinace - je nej zase jen na UK. Zbytek je odvar a dost si lidi natlučete čumák. reagovat zde
-
-
(27.05.2013 10:32:05, Nicoletta) Ještě jsem se Chtěla zeptat když vystuduji speciální pedagogiku BC. Kde všude se uplatním ?? co vše můžu dělat ? děkuji moc reagovat zde
Email: Nicoletta1seznamcz-
(27.05.2013 20:01:50, Pavel) Když chceš studovat tento obor, nechápu, že se ptáš až teď a tady na uplatnění! Pročti si diskuse a uvidíš jak to s tímto prapodivným oborem je. Protože stát už ruší a bude nadále rušit speciální školy - najdeš hov-no uplatnění! Tak hoodně štěstí !! reagovat zde
-
(06.07.2015 16:05:42, Jana) Řekl Pavel, který vystudoval specku a teď doplňuje zboží v Tescu.. ale já si lidí z Tesca vážím, aspoň můžu pohodlně nakoupit, někdo to dělat musí ;-) reagovat zde
-
-
(05.06.2017 23:50:30, gg) Stát ručil možná tak zš praktické v tom, že se přejmenovaly na klasické zš. ZŠ speciální se neruší. Jinak speciální pedagog může nalézt uplatnění v SPC či i běžné škole. reagovat zde
-
-
Podobné příspěvky:
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 03.12.2024 06:15:04.