Ahoj vystudoval jsem management MSc. na B.I.B.S (Brno International Business School). Rád bych kromě MSc. titulu měl i český titul Ing.
Vím, že MSc. mohu nechat "nostrifikovat", to je ale vše. Nevíte, jestli nějaká škola se zaměřením Ekonomika/management nabízí možnost navázat na studium MSc., abych nemusel obsolvovat celé magisterské studium?
MSc na BIBS co dál?
04.11.2011 23:53:48, Honza, zhlédnuto: 1612x, reakcí celkem: 8Reagovat na příspěvek
-
(07.11.2011 21:04:33, qq) Pokud budes mit nostrifikaci MSc., tzn. jako bys mel magistersky / inzenyrsky titul z CR. Takze se muzes prihlasit do jakehokoliv navazujiciho magisterskeho programu, ktery trva obvykle 2 roky. reagovat zde
-
(08.11.2011 13:10:58, Martin) Mně to nedává smysl - MSc z BIBS je plnohodnotný britský inženýrský/magisterský titul. Když k tomu máš nostrifokaci (pro BIBS to dělá tuším Mendlova univerzita za administrativní poplatek 1000 Kč), máš papír že máš vzdělání na úrovni českého Ing. . Jestli ti teda tak moc nezáleží na tom co sí píšeš ke jménu, je to úplně fuk co se týče hledání práce... reagovat zde
-
-
(14.11.2011 01:29:33, Honza) Ahoj s tou nostrifikací máte pravdu, o té vím.
Jde mi o to, že jsem si tu přečetl (až teď) spoustu reakci na soukromé/veřejné VŠ.
Přemýšlím o tom, zkusit vystudovat ještě veřejnou VŠ, abych si ten rozdíl zkusil na "vlastní" kůži. MSc na BIBS se mi zdálo opravu velmi snadné (tím neříkám, že mi to studium nic nedalo a nestálo to dost času).
Pokud by byla nějaká škola - magisterské studium, kde by mě vzali bez přijímaček (co jsem se díval, tak na přijímačkách jsou věci, které dále při studiu nejsou potřeba a kdybych se tímto krokem nemusel zabývat bylo by to plus), a byla to ekonomie / management nebo kombinace IT management, dalo se to studovat kombinovaně bylo by to fajn.
Nevíte o nějaké takové škole/studijním programu?
Školy bych přednostně vybíral z: Praha, Hradec Králové, Pardubice, Brno
Doporučíte něco?
Díky,
Honza reagovat zde-
(23.11.2011 13:54:54, Milena) Honzo, na kvalitni vysokou skolu budes muset delat prijimacky. Na to se priprav. Chces-li si zkusit opravdu rozdil, prihlas se na nejakou skutecne kvaitni skolu. Vybrat si muzes ze zebricku ceskych univerzit, ktery zverejnuje SVP Univerzity Karlovy:
http://www.strediskovzdelavacipolitiky.info/download/Typologie%20VS%20LN%202010.pdf
Zkratka, vyberove skoly si sve studenty vybiraji. Kdyz nepujdes na nejakou dobrou skolu, rozdil nepoznas. reagovat zde -
(11.01.2012 12:41:28, Adela) Ahoj Honzo,
prosim muzes mi dat nejake blizsi info o studium MSc. na mejl? adeelapostcz
Zvazuju tuhle skolu, ale porad vaham, precejen neni to zadarmo a nechci zbytecne plytvat cas nebo penize necim, co mi nebude vyhovovat. Ocenim jakoukoliv zminku o urovni predmetu, narocnosti na pripravu a slozeni zk vcetne diplomove prace a statnic, pokud se konaji? dekuju moc! reagovat zde
-
-
(25.11.2011 17:18:49, Honza) Ahoj Mileno, děkuji za odkaz. Trochu mi pomohl. Do školy nechci chodit kvůli papíru na konci, ale abych se něco v praxi použitelného! naučil.
Líbí se mi:
1) UHK, Fakulta informarmatiky a mn., obor: Informační management
http://www.uhk.cz/cs-cz/studium/studijni-obory/standardni-studium/magisterske-navazujici/Documents/im2-p.pdf
2) VUT, Podnikatelská fakulta, obor: Systémové inženýrství a informatika
https://www.vutbr.cz/studium/ects-katalog/detail-oboru?oid=7727&aid_redir=1
Obojí je podobné, u 2) nelze letos kombinovaně.
Chodím do práce, takže jinak než kombinovaně nemohu.
Nevíte zda je 1) dobrá volba? univerzita v HK velkou historii a moji důvěryhodnost nemá.
Nevíte zda 2) opravdu nejde nebo nepůjde kombinovaně? Myslím, že 2) má větší "prestiž - váhu". Nevíte, zda je ještě jiná volba tohoto zaměření?
Vyloženě elektro nechci, nechci ani vyloženě programování a nechci pouze účto.
IT+mn. je pro mě rozumná volba.
Díky za vaše zkušenosti,
Honza reagovat zde-
(25.11.2011 20:34:01, Thwmas) Fakulta informatiky a statistiky na VŠE nemá z doslechu špatnou pověst. Kombinovaně (podle nich distančně, ale nevím, jestli se tím nemyslí totéž) provozují navazující obor Podniková informatika.
http://zkracovatko.cz/yGPb56 reagovat zde
Email: tom.havlikemailcz
-
-
(28.11.2011 09:47:34, Honza) Ahoj, Thwmasi nevis jeslti maji nekde publikovano co ten obor blize obnasi? Na webu maji jen odstavec obecneho textu, zajimali by mě jednotlivé předměty a jejich sylaby - a to jsem tam nenašel.
Je tu někdo kdo to studuje, nebo studuje ty dvě výše uvedené (UHK a VUT) a podělil by se o zkušenosti?
Díky,
Honza reagovat zde
Podobné příspěvky:
- BIBS - recenze - Brno International Business School
- Po studiu na BIBS - LIGS, CEMI či jiná soukromá škola? - Výběr vysoké školy
- BIBS MSC. Ekonomika a management - Brno International Business School
- BIBS - Brno International Business School
- BIBS - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 02.12.2024 11:56:02.