Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda má někdo z Vás zkušenosti se studiem porodní asistentky v Pardubicích, případně jaké byly přijímací zkoušky atp. Děkuji
(12.10.2011 11:16:57, Lucie S.)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je nutné mít na tento kurz porodní asistentka maturitu? Dálkově studuji zdravotní a sociální střední školu. a co vše musím mít, abych mohla studovat? Děkuji moc za odpověd, Lucka. pište prosím na mail, díky moc
reagovat zde Telefon: 732917932, Email: LSmolova89seznamcz
(14.11.2011 16:45:49, mischell)
Luci, obor Porodní asistentka se studuje pouze na vysokých školách (lékařská nebo zdravotně-sociální fakulta),takže ano,pro studium na VŠ musíš mít nejprve středoškolské vzdělání ukončené maturitní zkouškoureagovat zde
(22.01.2017 10:05:50, Luice)
Dobrý den
Měla bych na Vás dotaz ohledně oboru Porodní asistentka.Mám o obor porodní asistentka obrovský zajem...Jsem vyučená kadeřnice po učňáku jsem šla pracovat a ted od září se budu vracet znova do školy po roce a půl dodělávat si maturitu (nástavbu) a poté jsem uvažovala o studiu porodní asistentka,na příjmačky bych se učila sama,moje sestra bude mít tedka v květnu vystudované všeobecné lekařství takže by mi s tím i pomohla...ale otázka je jestli s takovým vzděláním se budu moct na obor hlásit...jestli by pro mě nebylo lepší jít na střední zdravotnickou školu vystudovat tam nějaký obor s maturitou a pak se tepr hlásit na PA? děkuji za info Lucika reagovat zde Email: Horenovska.Lucieseznamcz