ahoj chci se zeptat jaká je obtížnost matiky na fakultě ekonomicko-správní. jde projít i když jsem nestudovala na gymnáziu? prosím pomooooc poradte díky k
Email: bianca20seznamcz
Matika na FES UPCE
01.08.2011 20:37:37, bianca20, zhlédnuto: 2712x, reakcí celkem: 3Reagovat na příspěvek
-
(08.08.2011 09:25:27, rybickanasuchu) Zažila jsem, že spousta lidí udělalo všechny matematiky bez absolvovaného gymplu. Ale pokud zde není evidentní talent na matiku, tak se musí trochu máknout...naučit se dá všechno...když je čas a píle reagovat zde
Email: kubovapavlacentrumcz-
(15.08.2011 11:28:40, Lůca) No momentálně řeším to samé, na jakou fakultu se hlásíš? a nepřemýšlela si třeba o tom kurzu pro přijaté prváky? každou sobotu 7 hodin (možná by t mohlo pomoct) reagovat zde
Email: llucie.cervinkovaseznamcz-
(19.09.2011 18:57:35, milan83) Co se týká matematiky na FES, tak je téměř stejná jako na DFJP. Já ji dělal na DFJP a když jsem na ní pořádně máknul, tak to šlo zvládnout, ale je toho celkem dost. Nejsem gymplák a udělal jsem to za 2- díky tomu, že jsem lenoch a nechtělo se mi moc učit. Co se týká těch kurzů, tak pokud už alespoň okrajově neznáš derivace a integrály, tak ti kurzy vůbec nic nedají. Já na nich byl a byl to naprosto ztracenej čas reagovat zde
Email: milan.83seznamcz
-
-
Podobné příspěvky:
- FES - UPCE. - Výběr vysoké školy
- Kterou ekonomku si vybrat? VŠE Praha, VUT Brno, UTB Zlín, VŠB-TUO, UPCE? - Výběr vysoké školy
- Učitelství anglického jazyka - Pardubice (UPCE) - Ostatní
- Matika na ČVUT - Informace o studiu
- Matika na FEL CVUT - České vysoké učení technické v Praze
- Matika na ČZU - Česká zemědělská univerzita v Praze
- CVUT, VUT, nebo UPCE - Výběr vysoké školy
- matika na VŠE - Informace o studiu
- matika MZLU Brno - Ostatní
- HLS UPCE ano nebo ne? - Univerzita Pardubice
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 16.01.2025 22:31:53.