Ahoj všem, nedostala jsem se na magistra ČZU o 5 bodů a chtěla bych podat odvolání,ale nejdříve bych chtěla vědět kolikátá jsem byla v pořadí. Zda to má vůbec smysl. Bude to i na webu školy a nebo jen na fakultě ?
Jak poznám kolikátá jsem v pořadí pod čarou na čzu ?
04.07.2011 11:00:18, kn, zhlédnuto: 591x, reakcí celkem: 1Reagovat na příspěvek
-
(04.07.2011 13:55:12, Kindl) tohle je velice abstraktní, pěti body může být hodnocena jedna otázka, dvě nebo pět otázek, konkrétně si počkej na písemné vyhotovení rozhodnutí... mám za to, že v minulosti to plzeňská práva dělala tak, že přijala hluboko pod míru uchazečů,kteří měli být jinak přijati (např. 200 lidí z 350) a ten zbytek pak přijali na odvolání (tj. 150 tlačenkářů a obálkářů), jak to je teď, nevím...
reagovat zde
Podobné příspěvky:
- POŘADÍ - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Kdy mi přijde dopis z všcht po zim.semestru když jsem nesplnila kredity?a co se soc+zdrav? - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
- Poradí někdo??? - Ostatní
- Co teď dělat, když jsem přijatý? - Policejní akademie České republiky
- ODVOLÁNÍ - neudělal jsem 2 Zk - Ostatní
- Můžu jít na pom.studium Aj,přesto že jsem se zapsala na VŠ? - Ostatní
- Poradí mi někdo? - Výběr vysoké školy
- Zkušenosti na VŠEM- ANEB PROČ JSEM SI VYBRALA TUHLE ŠKOLU - Ostatní
- Vybral jsem špatnou VŠ - České vysoké učení technické v Praze
- Poradí te mi? - Informace o studiu
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 09.12.2024 06:15:03.