Dobrý den, jsem studentem již 7. ročníku 5. letého magisterského studia na FF UK. Tzn. že všechny kredity mám ale jen nemám dopsanou diplomku. Také již 1 rok platím školné. Nevíte někdo, jak dlouho ještě můžu studovat? Myslel jsem, že celková doba je 10 let ale teď mě někdo vystrašil, že jenom 8. Díky za odpověď.
Email: hamplt2centrumcz
Jak dlouho je možné studovat VŠ bez přerušení?
15.05.2011 23:19:34, Petr, zhlédnuto: 2955x, reakcí celkem: 3Reagovat na příspěvek
-
(18.05.2011 10:44:50, DG) Dobu studia upravují studijní a zkušební řády jednotlivých VŠ.
Pokud je verze SZŘ UK do které jsem nahlížel, platná, pak platí:
- pokud studuješ magisterské studium, které nenavazuje na bakalářské, pak je standardní doba studia 4 - 6 let a maximální doba je standardní + 5, z čehož vychází až 11 let. Pokud má tvůj program standardní dobu studia 5 let, pak je maximální doba studia na UK 10 let.
- pokud studuješ navazující magisterský program na bakaláře, pak platí, že standardní doba je 1 - 3 roky a maximální + další 3, tzn. pokud je tvůj studijní program na 2 roky, pak máš maximální dobu studia magistra 5 let (plus to co jsi strávil na bakaláři). reagovat zde -
Podobné příspěvky:
- Jak dlouho se dá zdarma studovat VŠ - Přijímačky, přípravné kurzy
- Je možné studovat Práva v ČR a bydlet v Anglii? - Informace o studiu
- Jak dlouho se dá bezplatně studovat střední - Ostatní
- Přerušení studia. - Ostatní
- Přerušení studia - Informace o studiu
- Akreditace oboru - jak dlouho trvá? - Informace o studiu
- Přerušení studia - Ostatní
- Přerušení studia - kdy zažádat - Ostatní
- Přerušení studia - Ostatní
- Jde studovat VŠE + Práva na UK? - Vysoká škola ekonomická v Praze
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 02.12.2024 11:56:02.