mám celkem klasický dotaz. Jaká ekonomická škola je podle vás v ČR nejlepší? Vím, že každá je dobrá v něčem jiném, takže klidně nějak specifikujte. Třeba která má největší prestiž? Která má nejkvalitnější výuku? atd...
Většinou se porovnává UK IES vs VŠE, což je pochopitelné, ale celkem by mě zajímalo porovnání ekonomických škol Praha vs Brno (viz nadpis). Jsem z Brna a zatím jsem se dostal na MU ESF Finance, PEF Finance a mám více než dostatečný percentil na UK IES. Na VŠE dělám přijímačky až v červnu, na FFÚ. Má podle vás smysl stěhovat se do Prahy kvůli IES nebo kvůli VŠE? Je kvalita výuky o tolik lepší než na Masaryčce (pokud budu v Brně, preferoval bych MU ESF před MENDELU PEF).
Většina z těch škol má více fakult a tuny oborů, takže bych chtěl specifikovat, že v budoucnu bych se rád věnoval finančním trhům, obchodování na burze, investování atd. (Na MU se mi na magisterských Financích líbí, že si člověk může vybrat ze tří studijních bloků a mají tam konkrétně Finanční trhy a investování).
Tyjo tolik jsem toho napsat snad ani nechtěl

Email: mi.kremlgmailcom