http://www.facebook.com/VSMIE
Na otázku:
Vnímáte nějaký rozdíl mezi studentem soukromé a veřejné vysoké školy?
odpověděl student této školy (ten vytříbený sloh, gramatika a ta ***ost argumentů - tak tam já se tedy nehlásim a raději budu dělat dělnickou profesi po studiu veřejné školy - třeba právníka, lékaře, učitele apod

Ano, vnímám a velký. Studoval jsem jeden semestr veřejnou VŠ a ač jsem splnil veškeré podmínky pro pokračování, tak jsem to po prvním semestru ukončil. Na veřejné VŠ si učitelé na studentech léčí mindráky ponižují je, berou je jako něco míň..., co se musí dusit. Na veřejné škole se na nás dívají, jako na partnery, jednají s námi slušně a na úrovni. Absolvent veřejné školy nemá dost sebevědomí, mnohdy má strach někde jednat, nezná svoji hodnotu, má absolutně zašlapané sebevědomí. Absolvent soukromé VŠ je mnohem výřečnější, nemá strach někde promluvit, protože s ním po dobu studií nebylo jednáno, jako s něčím podřadným.Absolventi veřejných VŠ jsou lepší na "dělnické" profese, jako např. řadoví programátoři, pracovníci laboratoří apod. Absolventi VŠ jsou mnohem lepší manažeři apod. profese, kde je třeba jednat s lidmi a organizovat...