Zdravím, už třetím rokem se hlásím na navazující studium v kombinované formě, obor Mediální studia a prostě netuším, jak se dobře připravit. Zdá se mi, že během přijímaček je žádán tak velký rozsah znalostí, že je to hodně o štěstí. Chápu dotazy k aktuálním událostem, ale některé dotazy mi přijdou už spíše bulvárního charakteru a zaskočilo mě, že se vyžadují třeba informace o Ošklivce Katce.
Hlavní problém, alespoň u mě, spočívá v tom, že nevím, na co se zaměřit. Máte nějaké rady, kromě toho, získat, co nejvíce bodů z jazykové části zkoušek? Rád bych tento obor studoval.
Email: xandopostcz
Jak se dostat na Mediální studia?
25.01.2011 22:16:32, Jara Novak, zhlédnuto: 4040x, reakcí celkem: 5Reagovat na příspěvek
-
(28.01.2011 19:21:58, Lucka) Tak osobne bych Ti doporucovala (krom toho jazyka zamerit se na aktualni udalosti - hlavne v Cr, projit si televizni program, zjistit kdo sedit v Radach, jake byly behem minuleho roku zmeny a kauzy , nejenom medialni, kdo ziskal nejake televizni ceny atd. Je to bohuzel holt hlavne o vseobecnem prehledu, ten se da spatne naucit, ale treba tyhle veci se zjistit daji. Osklivka katka je jeste ok, to je alespon medialni, ale ja si pamatuju z prijimacek na bakalare otazku treba kdo postavil Tancici dum v Praze...TO teprv jsem si rikala, ze je to pekne mimo misu.. reagovat zde
-
(01.02.2011 19:25:04, Jare Novak) Na Tančící dům si také pamatuji ). Ale na stránkách mají třeba uvedeno, že je nutné se zaměřit na 19. a 20. století, co se týče historie a pak jsou tam dotazy na data z patnáctého století, člověk vůbec nevím, co čekat . Ale díky za informace. reagovat zde
Email: xandopostcz
-
-
(12.05.2012 19:30:19, Lenka) Ahoj, já bych se chtlěa na média na magisterský studium hlásit příští rok. Moc by mi pomohly nějaké rady, těch, co už tam studují. Je mým snem se na tento obor dostat a udělám pro to maximum. Chtěla bych se moc zeptat jak se dá připravit na angličtinu a na ty odborný texty, kterým budu muset porozumět. Děkuji Za jakoukoliv odezvu :-) reagovat zde
Email: Lenka.Bicseznamcz -
(03.12.2012 11:19:56, frida) Zajímalo by mě, jaký je percentik (minimální počet bodů) k přijetí na medialní studia nmgr? Nevíte, jaký byl loni? díky reagovat zde
Email: ver.dvogmailcom -
(03.01.2013 23:07:28, Terka) Zdravím,
moc bych si přála studovat na navazujícím magisterském oboru mediální studia UK dálkově či prezenčně. Letošní rok končím magisterské studium na Policejní akademii a na UK jsem nic nestudovala, tak ani nevím, jestli si tam můžu podat přihlášku na navazující obor. Samozřejmě si uvědomuji rozdíl v obtížnosti studia na PAČR a UK. Ale myslím si, že jsem pilná a zvládla bych i toho bakaláře z mediálek "dohnat". Angličtinu mám celkem kvalitní, čeština mě také vždycky bavila, historii a literaturu budu muset nastudovat lépe, ale s tím všeobecným přehledem si rozhodně nejsem vůbec jistá. Prostě nijak enormně chytrá nejsem a bojím se, aby to za přijímačky nebyly taky jenom vyhozené peníze. Myslíte, že má vůbec cenu se na takový obor hlásit, když budu v přijímačkách "bojovat" s lidmi, kteří se v daném oboru již pohybují? A jaké jsou pro mě v takovém případě šance k přijetí na žurnalistiku - magisterské? Ta byla mým snem vždycky. Ale to už mi připadá úplně zabité A nemůžu si dovolit jít studovat znovu bakaláře, bylo by to moc let a já se musím spíše živit, než učit. I když v případě přijetí bych ležela v knihách i za cenu hladovění Dále bych se chtěla ještě zeptat, zda vám připadá smysluplné studovat takové obory na soukromých VŠ? Zda v Praze mají úroveň atp. Děkuji moc za odpověď. reagovat zde
Email: termikkaseznamcz
Podobné příspěvky:
- Přijímací řízení - Mediální studia - Univerzita Karlova
- mediální a komunikační studia - Ostatní
- Scénická a mediální studia - Výběr vysoké školy
- Přijímačky - mediální studia (magisterský navazující) - Metropolitní Univerzita Praha, o.p.s.
- UK- Mgr. mediální studia nebo žurnalistika? - Výběr vysoké školy
- Medialni a komunikacni studia ? - Informace o studiu
- FSV medialni studia - Ostatní
- mediální studia na MUP - Metropolitní Univerzita Praha, o.p.s.
- Mediální studia UK navazující - Výběr vysoké školy
- medialni studia - Univerzita Karlova
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 03.10.2024 16:35:07.