ahoj, nemáte někdo zkušenosti či informace o studiu na VSFS v obotu marketingová komunikace?
jaký to tam je, jestli jsou předměty zajímavé a ne příliš náročné. Jestli se tam člověk něco naučí, přístup profesorů a tak?
Díky moc
Email: darkrockyseznamcz
vsfs - marketingová komunikace
Kategorie: Vysoká škola finanční a správní, a.s.
Zobrazit reakce: od nejnovější - strom chronologicky
12.01.2011 23:01:28, Mikeš, zhlédnuto: 4281x, reakcí celkem: 12Reagovat na příspěvek
-
(08.02.2011 16:44:58, Jenda) Ahoj, MK mám na VŠFS vystudované v Bc. stupni a v kombinované formě.
Náročnost je rozdílná podle předmětů. Nejtěžší Ekonomie a AJ, jinak pohoda. Vyučující jsou praktici, takže nám vždy říkali hromadu věcí aktuálních přímo z praxe, takže super. Určitě doporučím dalším zájemcům. Za ty peníze to vážně stojí a získal jsem výborné kontakty do budoucna
Jenda reagovat zde
Email: jendaprahaseznamcz-
-
(12.02.2011 23:59:33, Vašek) Náročnost je poměrně vysoká v první roce studia, mikroekonomie, makroekonomie, statistika. Trošku mě zklamalo to, že se dává důraz třeba na sociologii - státnicový předmět. Ale ostatní předměty poměrně dobře pokrývají praxi. Učebnice má škola k většině předmětů, takže se ví co se tak od studenta očekává - v drtivé většině.
Mě osobně se nakonec nejvíc nelíbí budova školy. Třeba n Newton COllage či VŠEM je lepší. reagovat zde -
(08.04.2011 23:26:03, Vašek) Bylo by vhodné doplnit, že zde byly i negaivní reakce, které "záhadným" způsobem byly odfiltrovány. Kritika školy vadí? reagovat zde
-
-
-
-
(22.04.2011 23:38:37, Leni) Na VŠFS to je komedie. Nemá žádnou prestiž, všichni vědí, že se tam nic nedělá. A Angličtina že je těžká? To tam byl snad nejjednodušší předmět. Navíc tam je spousta ruských kolegů, kteří mají výhodnější podmínky pro studium. Asi si můžeme domyslet, odkud vítr vane. Kolem a kolem - nic se tam nedozvíš. A negativní příspěvky se mažou proč? reagovat zde
Email: adelinaaseznamcz-
(23.04.2011 10:26:48, Mikeš) oukej, díky za názor
a s mazáním příspěvků, nevím, nebyl jsem tu od února a nic jsem nemazal reagovat zde -
(27.04.2011 09:39:58, TR) No, tak to nevim. Aplikovana informatika ma zrovna z VSFS povest velmi dobrou, ale to predevsim proto, ze tam uci lidi z CVUT. Navic kdyz dostali statut univerzity, musi mit nejake vysledky a odpovidajici zazemi, takze bych to nevidel tak spatne, na rozdil od jinych SVS. Imho je jedno jestli jestli VSE, VSFS ci treba UPOL, o vsech se vi, ze to neni extra narocny reagovat zde
-
(27.04.2011 10:23:33, Petr) Ano, ale kromě oboru aplikovaná informatika (jeden náš lead developer tuto školu vystudoval, avšak před tím léta pracoval) si myslím, že jsou to obory k ničemu..stejně jako třeba celý FHS na UK. Nechci nikoho urazit, ale taková poptávka po lidech v těchto oborech prostě není. reagovat zde
-
(22.05.2011 21:33:02, Marián) Se svými bývalými kolegy ze studií na VŠFS v oboru MK jsem stále v kontaktu, a neznám případ, že by někdo z nich nepracoval. Lidi (a i ty) by si prostě měli zvyknout na to, že lidi chtějí studovat i obory, o kterých si myslí, že nejsou potřeba. Takže k ničemu jsou maximálně takové dehonestující vyjádření. reagovat zde
-
-
-
-
(15.12.2012 11:27:33, dasfhg) Marketingová komunikace rozhodně není procházka růžovým sadem člověk se musí učit a chodit na přednášky. Kdo si myslí že studenti VŠFS mají něco zadarmo tak to tak není. Naopak ČZU kde se lidi učej výhradně z borce a stačí jim to na zk kde jsou tak asi 5 minut no nvm. VŠFS má kvalitní kantory a zázemí pro studium. Žádný profesor nám neřekne že na nás nemá čas a vždy si najde chvilku jak nám něco vysvětlit. To je pro mě zásadní. Nakonec dojdeme k závěru že je jedno z jaké školy člověk je, důležité je co umí.
A pro ty kteří slepě zastávají státní školy s tím že to jsou zároveň i sběrači titulů tak pro vás na všfs fakt není místo..... tam chodí lidi kteří chtějí být odborníci na danou problematiku v praxi. reagovat zde-
(15.12.2012 12:24:14, Mikeš) Šel jsem na CZU a u zkoušky opravdu netrávíš 5 minut, některé zkoušky jsou dost brutální, ale na druhou stranu jsou tu i zkoušky, které jsou lehké, ale to je všude..jsem ve třetáku a zbyla nás 1/3...co slyšíš jen z doslechu a pak tady píšeš, raději nic nepiš o czu když tu nestuduješ...jsem na informatice a borec mi je tu opravdu k hovnu...takže neshazuj něco, o čem nic nevíš reagovat zde
-
Podobné příspěvky:
- Magisterské studium - VŠFS nebo UJAK? Obor marketingová komunikace/mediální komunikace - Výběr vysoké školy
- VŠFS - Výběr vysoké školy
- VŠFS - Marketingová komunikace - Vysoká škola finanční a správní, a.s.
- VšFS - Marketingová komunikace - kombinovaná forma - Vysoká škola finanční a správní, a.s.
- státnice Bc. - Marketingová komunikace - Vysoká škola finanční a správní, a.s.
- ČZU x MUP x VSFS - Výběr vysoké školy
- VŠFS - Informace o studiu
- Marketingová komunikace a PR (FSV UK) - Přijímačky, přípravné kurzy
- VŠFS ma hloupe vedeni - Výběr vysoké školy
- VŠFS - obor média a komunikace - Informace o studiu
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.10.2024 13:20:23.