Chtěl bych se zeptat, kdo máte jaké zkušenosti s úrovní výuky na katedře jazyků v Opavě-angličtina, němčina. Jaká je kvalita vyučujících, jejich přístup k výuce a zájem pomoci studentům. Jaké jsou jejich požadavky, respektive požadavky na studenty v jednotlivých semestrech a jestli zkoušky jsou přiměřené probíranému učivu a dají se zvládnout. Zda hodnocení je spravedlivé a objektivní a požadavky v jednotlivých předmětech jsou jasně stanovené a dodržované bez ohledu na to, kdo předmět vyučuje. Zajímá mě situace na denním i kombinovaném studiu.
Úroveň výuky na katedře jazyků v Opavě
08.01.2011 17:37:29, Mike, zhlédnuto: 1048x, reakcí celkem: 3Reagovat na příspěvek
-
(08.01.2011 18:01:13, Petr) Angličtinu v Opave studovala má přítelkyně a rozhodně bych ti ji nedoporučoval. Úroveň je hrozná učí se tam z Headwaye, naprostá neochota a arogantnost na této katedře. Sám jsem měl tu "čest" s jejím vedením něco řešit, dotyčný se jmenovál Kollář, a mohu jen potvrdit, že podobného ***a jsem nepotkal (což mi bylo potvrzeno i od jiných funkcionářu ze SLU). Jako velkou nevýhodu celé SLU bych zmínil pouze jeden řádný a jeden opravný termín (na snad všech jiných vysokých školách je jeden řádný a dva opravné). Na angličtině na těchto termínech navíc vysloveně lpí... Zajištění vyuky je zajišťováno z větší části nekvalitními lektory (resp jde o bývalé studenty co tam vystudovali učitelství pro střední školu, nekterí sice uz maji PhD ale i ten dodelavali v Olomouci na nekolikrat snad 10 let např. Vomlela) . Na ustavu anglistiky jsem byl osobně svědkem toho jak se s hostujícím američanem (tuším že to byl tehdy ještě Brady bavil vedoucí katedry vemi vulgárně o studentkách). Ber to jen jako názor a osobní zkušenost, ale dle mne budeš mít na Ostravské univerzitě o dost příjemnější studium.
Pro případné rypaly - ne na SLU jsem nestudoval angličtinu ale jiný obor, který jsem uspěšně udělal a na magistra šel kvuli urovni skoly jinam.
reagovat zde-
(08.01.2011 18:07:43, Petr) ted koukam ze te zajimala i nemcina u te vim ze byli studenti spokojeni, jen si nedavej kombinaci - pro SLU dvouoborove studium znamena 70% predmetu z jednoho oboru + 70% predmetu z druheho + 2statnice + 1 diplomka + 1 semestralka reagovat zde
-
(08.01.2011 18:36:29, Mike) Díky moc za postřehy. To, co zmiňuješ, jsem totiž také už slyšel a proto mě zajímá,jestli se najde nějaké pozitivní hodnocení a nebo se Opavě raději obloukme vyhnout. Zatím to tak vypadá.... reagovat zde
-
Podobné příspěvky:
- Ekonomika podnikání v Karviné vs. VSRP v Opavě - Ostatní
- Kombinované studium-Organizace výuky - Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
- Výuka jazyků na vysoké škole ekonomie a managemenru - Ostatní
- Výuka jazyků na VŠE - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Kvalita vyučování jazyků na VŠE - Informace o studiu
- Slezská univerzita v Opavě, CŽV - VSRP - Informace o studiu
- Pomaturitní studium jazyků - Ostatní
- Obtížnost jazyků na VŠE - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Ubytování studentů v Opavě - Slezská univerzita v Opavě
- podnajem v OPAVE - Ubytování a stravování
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.10.2024 00:19:07.