(02.06.2011 08:03:36, Dan)
Shrnu studium VŠAP v Brně jakožto vloni dostudujívší:
1) Připojení na net ve škole - něco jako když chcete v prosinci mít v ČR 25°C. Prostě utopie.
2) Učitelé - Radvan, Man, Fuchsa, Tvrdoň jako jediní za něco stáli, jinak odpad.
3) Studijní oddělení - je tam na vybírání poplatků za opakování zkoušek a zápočtů a jak rádi jim učitelé vycházejí vstříc (například opakování souborné zkoušky, na tom se krásně rejžuje), vládne tam arogance, pí Bendová je nejneschopnější osoba VŠAP Brno, cítí se jako nejdůležitější, neustále zamračená, neochotná, když něco chcete po studijním oddělení, tak doporučuji nosit sebou obálku s 500Kč, jinak nic nevyřídíte.
4) Rozvrh - není možné si jej upravit a že ho vymýšlí někdo "bez mozku" je patrno z toho, že jsou schopni vám naflákat celej den vkuse s 10minutovou přestávkou, takže si ani nezajdete na oběd.
5) Stravování - automat na kafe, který nefunguje a končíme. Jídlo si koupíte jedině někde v okolí, na oběd jedině směr Olympia, neboť jinde je to fakt nejedlé.
6) Uplatnění po vystudování - nula. Nikam vás již nepříjmou na pokračování studia, jedině do práce - státní správa, například PČR (kam vás vezmou i s maturitou). Pokud máte zájem studovat v Brně právo a nedostali jste se na MU, tak doporučuji celoživotní vzdělání MU, kde po 2 letech plnění zkoušek a zápočtů jste přijati do třetího ročníku, nebo po prvním ročníku a splnění přijímacích zkoušek vám MU všechny zkoušky uzná a jdete do druháku (jako například mám to štěstí já). Škola je to jako tisíc a jedna. (z vlastní zkušenosti)
Závěrem bych opravdu chtěl všem, kteří uvažují nad studiem práva v Brně, doporučit, aby se VŠAP brno vyhnuli, pokud tedy nemáte zájem vystudovat nepoužitý obor v nepřátelském prostředí, kde se k vám chovají jako k odpadu a chtějí na vás jen vydělávat peníze. Pokud chcete poradit cokoli ohledně VŠAP nebo studia práv, klidně se obraťte na můj mail.
Dan
reagovat zde
Email:
erwaxseznamcz