Ahoj, chtěla bych se zeptat na architekturu. Možná si budete myslet, že je na to brzo, protože jsem teprv ve druháku, ale myslím, že už je čas nad tím začít přemýšlet, popř. začít chodit na nějaký kurzy. Nejvíc bych se asi chtěla zeptat na příjmačky - talentovky. Asi budu muset umět kreslit, co? Příbuzní mi sice tvrdí, že to umím, ale on je hodně velkej rozdíl mezi tím, když jsem v první třídě nakreslila nejhezčí princeznu ze třídy a tím nakreslit třeba něčí portrét, krajinu... Studuju obchodní akademii. Vím, že to nemá s architekturou nic společnýho, ale já nevěděla, co bych chtěla studovat a na gympl se mi nechtělo, takže bych s nějakou tou přípravou měla začít co nejdřív.
Je mě jasný, že se vám to asi celý číst nebude chtít (komu by se taky chtělo

), takže to shrnu:
1. Jak je to teda s tím kreslením? Když to neumím, myslíte, že mi kurzy pomůžou?
2. Je jedno, jakej architekt chci být (zahradní, bytový), stejně budu studovat jednu školu, nebo jak to s tím rozdělením je?
3. Ještě k té otázce předtím - jaký jsou vlastně ty obory a jaký jsou v tom rozdíly? Bytový architekt, zahradní a krajinná architektura, design interiérů, stavitelství...??
4. Jaký máte zkušenosti? Jaký tam jsou předměty? Je tam hodně matiky?
Určitě si teď nevzpomenu na všechno, co jsem se chtěla zeptat, tak to sem napíšu pozděj. Jinak předem děkuju moc za odpovědi!
Email:
xox292gmailcom