Zdravím..
Chtěl jsem se optat jak je to vůbec s odvoláním, jestli se dá někde na stránkách školy najít jestli mé odvolání bylo zamítnuto nebo ne. Protože jsem podával odvolání na Lesnickou a dřevařskou fakultu Mendelovi univ. a na stránkách školy to nikde nemůžu najít a nikde jsem se nedočetl do kdy vůbec mi výsledek dojde písemně a jestli vůbec. Díky moc !
Odvolání - výsledky
27.07.2010 23:50:15, nothing, zhlédnuto: 2979x, reakcí celkem: 8Reagovat na příspěvek
-
(28.07.2010 09:11:18, Zdeněk) Přezkumné řízení si každá fakulta upravuje sama vnitřním předpisem (který je tedy nutno nastudovat). Přezkumné řízení se zpravidla ukončuje v září. reagovat zde
Email: pravo520emailcz -
(28.07.2010 22:23:50, Milka) ahoj jenom bych chtěla k tomuhle příspěvku něco dodat - odpověd na odvolání na mendelově univerzite chodí nekdy mezy 16 - 26 Srpnem vim to pač sem se dostala na odvolání snad ti to pomuže a prečteš si to hodně štestí reagovat zde
Email: milwanekseznamcz-
(28.07.2010 22:35:31, nothing) Jojo, díky moc, já už se právě začal trochu stresovat, proč mi nic nedošlo ještě. Díky za informace a dost mi to pomohlo. reagovat zde
-
(29.07.2010 08:42:14, Milka) ješte mě napadá - dřív než ti dojde dopis o rozhodnutí tak ho budeš mět napsaný aji na webu školy http://is.mendelu.cz/prijimacky/verejne_vysledky.pl tam pokud ti vyhový budeš mět napsaný neco jako přijat dodatewčně na odvolání - když tak si to kontroluj pokud te vezmnou měl bys to tam mět ještě dřív než ti dojde dopis reagovat zde
Email: milwanekseznamcz
-
-
-
(06.08.2010 15:55:02, lenicatko) ahoj ja som tiež posielala odvolanie ale na PEF a stále mi nič neprišlo a už aj prestávam dúfať že sa niečo zmení, pretože kamarát ktorí sa hlásil na PEF odbor Ekonomická informatika posielal odvolanie tiež a nesplnil ani podmienku že súčet bodov 60 a už dávno mu prišlo, že je prijatý, tak som bola dosť prekvapená. Ale ešte trošku dúfam tak držím palce a potom daj vedieť ako si dopadol. ďakujem Ahoj reagovat zde
Email: lenicatkogmailcom-
(26.05.2013 22:15:39, veronika) muzu se zeptat kde si zjistila ze min. soucet musel být 60 bodů? reagovat zde
Email: veronikavranovacentrumcz
-
-
(08.08.2010 21:28:08, monika) ahoj na vsech fakultách pocitej ze rozhodnuti tam bude okolo 20 srpna mozna pozdejš - nejprve pokud ste se dostaly tak budete to tam na tech strankach pod rondým cislem napsaný - a za 3 dny asi vám dojde dopis o prijetí plati to na vsech fakultách - nezapomente ze pokud jste na mendlovku poslaly odvolání - nezapomente ze uběhnout musy doba po kterou se jde nejpozdeji odvolat a to je myslim do prvniho srpna - a pak sou trebA 3 tydny než rektor nebo děkan rozhodnou esy odvoláni vyhový reagovat zde
-
Podobné příspěvky:
- Odvolání PEF 2014 - Česká zemědělská univerzita v Praze
- PEF vsrr odvolani - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Odvolání na PEF CZU... - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Odvolání - Ostatní
- Odvolání - Ostatní
- Odvolání na UK - Přijímačky, přípravné kurzy
- Výsledky přijímacího řízení FCHT - Přijímačky, přípravné kurzy
- Na veterinu na odvolání - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
- odvolání a přestup na jíný obor na čzu - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Odvolání - práva Olomouc - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.12.2024 23:05:07.