Zdravim,
tak dnes je termín rozhodnutí o přijetí na ek. fakultu. Nevíte prosim jestli už tam budou dnes vyvěšený výsledky?
Email: P3RS3CUToRseznamcz
Už jsou výsledky na suchdol?
24.06.2010 13:09:45, Markus, zhlédnuto: 1754x, reakcí celkem: 25Reagovat na příspěvek
-
(24.06.2010 13:14:03, Lucka) Taky by mě to zajímalo..ale měly by bejt na tý stránce když se přihlásíš..ale jde o to, kdy je ta rada nebo co :-/ čučim tak každou chvíli tyjo. reagovat zde
-
(24.06.2010 13:32:28, Markus) No nejdřív to bude na ty nástěnce... net dnes kontrolovat nemusis ... to máš jako s výsledky okolo poču bodů... tam to bylo 2hý den ale na net to přislo za dlooouho. Kdybych to nemel tak daleko, tak se tam hnedle kouknu. reagovat zde
-
(24.06.2010 13:35:16, Lucka) Jo takhle...tak to já tam klidně pojedu..sice to blízko taky moc nemam, ale to je fuk..sem fakt zvědavá.a kde by to mělo bejt přesně? reagovat zde
-
(24.06.2010 13:39:48, Markus) V tý ekonomický faktulte... v tý předsínce s par kompama a automaty na pití , pred poslucharnama, kde jsme delali zkousky.... Tedy tam aspon byly vyveseny vysledky s počtem bodů... tak předpokládám, že tam budou i finýto výsledky. reagovat zde
-
(24.06.2010 14:03:46, Lucka) tak mi píše kamarádka, že tam furt jsou napsaný jen ty body..A na co se hlásíš a kolik má? reagovat zde
-
(24.06.2010 14:09:50, Markus) Juj... No a já se bavil ted s kamaradem, ze tam vyrazime... tak asi ne, DÍK ... ale jestli dá nekdo echo, tak tam hnedle jedu. Na klasiku Provoz a ekonomii, jeste teda Informatiku.. jenze to moc nevidim. 53 bodíků..kombinovaně musim. Jsem stavěl na matice... a nakonec jsem víc bodoval v angline. .... ty? reagovat zde
-
(24.06.2010 14:15:22, Lucka) Tak tam se dostaneš. Jako na pae s 53 bodama? Já mam 52 a jdu na VSRR..tak si myslim, že to půjde tak na odvolání..Ale chci vědět tu bodovou hranice aspoň! Já mam taky víc v anglině, z matiky jen 15 bodů..Achjo, tak já bych se tam jela podívat zítra, ale je to zas den čekání :-( reagovat zde
-
-
(24.06.2010 14:15:08, Markus) Jo a jeste Nevyzvidala tam kamaradky po tom, kdy to tam vyvesej? reagovat zde
-
-
-
-
-
(24.06.2010 14:17:08, Lucka) No to asi ne Hlavně ona už tam chodí, takže jí je to docela fuk... reagovat zde
-
(24.06.2010 14:22:30, Markus) Kruciš. Tak by sem mohl taky někdo další ještě písnout info Taky to čekání nemuzu vystát... Ted jsem koukal na počty přijetych a na to tvé VSRZ to bylo cca každej 7mej ... brrr
reagovat zde
-
-
(24.06.2010 14:29:03, Lucka) Tojo, ale tak hodně lidí si dává přihlášku i současně na jinej obor..tak uvidim..hele tak sem tam teď volala, a prej by to na netu mělo bejt tak zítra večer asi..A že vůbec neví, jestli to bude na tý nástěnce ve škole. Že tam toho maj dost na práci a blabla, že přestěhovávaj kanceláře takže když to tam nebude do zítřka, tak v pondělí jí mam zavolat no a že mi to řekne :-/ reagovat zde
-
(24.06.2010 14:30:03, Lucka) A pochopila sem z toho co řikala, že ta komise snad ještě ani nebyla. :-/ reagovat zde
-
-
(24.06.2010 15:15:45, Elilinka) jojojo já taky čekám na výsledky :-))hlásila jsem se na PaA...sem zvědaváá :-) ale zas Suchdol pro mě není prioritní škola, takže by se dyštak nic nestalo, kdyby mě nevzali..ale každopádně všem držím palce :-) reagovat zde
-
(25.06.2010 09:12:32, Kristýna) Takže když mám 85 bodů, tak jsem podle té jejich hranice přijatá? Nebo to budou ještě nějak sezařovat a je tady možnost, že nebudu přijatá...? reagovat zde
Email: krist.kudlackovaseznamcz-
-
(25.06.2010 10:08:21, Kristýna) Hranice je 55...já to potřebuju vědět kvůli zápisu,tj. 14.7. a 15.7., od 8.7. totiž nebudu v ČR a dopis o přijetí/nepřijetí má přijít do 13.7.. Tak abych když tak stihla napsat děkanovi žádost o pozdější zapsání...:-/ reagovat zde
Email: krist.kudlackovaseznamcz-
(25.06.2010 11:09:46, Lucka) A jak víš že je hranice 55? Vždyt to je ještě nikde nepsali ne?! reagovat zde
-
(25.06.2010 11:19:50, Kristýna) Kdyz si dáš průběh přijímacího řízení, tak si tam najdeš DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE a tam si to stáhni... reagovat zde
Email: krist.kudlackovaseznamcz
-
-
-
-
-
(25.06.2010 12:46:41, Lily) 85 bodů to gratuluji. Na jakou fakultu jsi se hlásila - dálkově? reagovat zde
Email: herisleseznamcz-
(26.06.2010 17:52:25, Kristýna) Děkuju :-) Hlásila jsem se na Provozně ekonomickou - Podnikání a administrativa a Hospodářská a kulturní studia, ale normálně prezenční studium. :-) Docela mě překvapila ta hranice, že je docela nízká... reagovat zde
Email: krist.kudlackovaseznamcz
-
-
(27.06.2010 13:18:33, Lily) Ta nízká hranice mě taky hodně překvapila, hlavně proto, že bylo na pozvánce napsáno, jak moc lidí se tam hlásilo a poté dají tak nízkou hranici. Snad budu přijata, když jsem splnila všechny body k přijetí.... reagovat zde
Email: herisleseznamcz -
-
-
(28.06.2010 13:47:22, Petula) Tak už to tam máme černý na zeleným, ještě počkat na to na bílým až to přijde domů reagovat zde
Podobné příspěvky:
- FSS MU - vysledky prijimaciho rizeni - Přijímačky, přípravné kurzy
- Výsledky přijímacího řízení - 2.etapa - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Výsledky přijímaček FTVS - Přijímačky, přípravné kurzy
- Zemědělka- Suchdol - Ostatní
- přijímačky -výsledky - Ostatní
- Výsledky - Policejní akademie České republiky
- Výsledky VŠE - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Odvolání - výsledky - Mendelova univerzita v Brně
- Výsledky přijímacího řízení FCHT - Přijímačky, přípravné kurzy
- Výsledky přijímacího řízení ve vestibulu - Česká zemědělská univerzita v Praze
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.09.2024 09:58:48.