Nazdárek!Hlásím se na UTB,FMK,obor Marketingová a sociální komunikace a potřebovala bych poradit jak se připravit na přímačky,vím zadání,ale netuším co to obnáší..díky předem,je to nutný
kdyby mi někdo mohl zanechat alespon email na někoho,kdo to studuje..
Email: lapinka.primaveracentrumcz, ICQ: 243288806
...

-
(12.06.2005 10:54:02, Radek) Nazdárek! Něco jsem o tom našel na adrese FMK - směrnice k přijímacímu řízení na tvůj obor. Přeju ti úspěšné zvládnutí zk. Můžeš si na stránkách fakulty najít informace o studijních programech, studijních plánech, abys věděl co přesně budeš pak na té škole studovat. Jinak, i kdyby se ti teď nikdo neozval, uvidíš sám - jako všichni co šli před tebou..
reagovat zde
-
-
(14.06.2005 23:33:36, Jollinka) Ahojky,
mám stejný problém jako Lapinka.. Ne a ne o tom nic najít.. Nikdo nic neví, nikde nic není.. Není to fér například oproti těm, kteří se hlásí na PA a znají celý přehled otázek.. Jestli to někdo studujete nebo jste ty přijímačky dělali, prosím, poraďtě..
Díky a ahojky, Jollča ;o) reagovat zde -
(15.06.2005 22:44:17, lapinka) diky za odpovedi..btw.Radku diky za snahu,ale tyhle stranky znam skoro nazpamet,myslela sem nejak ty jednotlivy zkousky specifikovat,pze napr. test z anglictiny se na jednotlivejch skolach dost lisi..
Jolinko..to dame,musime..hlavne stihnout tu domaci praci,hej reagovat zde -
(16.06.2005 11:57:37, Jollinka) Díky za podporu, taky si myslím že to nějak pude - co nám taky jinýho zbyde, že?
Hele, a jak jsi to myslela stihnout domácí práce? Dyť ty se posílaly s přihláškou a tudíž už mají být dávno stihnuté, ne?reagovat zde
-
(16.06.2005 15:33:10, Radek) Ještě tady něco (kdybyste už před zkouškama neměli co dělat) k vědomostnímu testu - je to z FAME na UTB - studijní materiály pro kombinované studium - myslím, že se to bude hodit např. na přehled z marketingu, či ukáže jak se někdo dívá na testy z AJ - http://web.fame.utb.cz/. Zdar reagovat zde
-
(21.06.2005 22:16:02, lapinka) Jolinka:Tak sem neska byla na primackach a hned po ranu,kdyz sem se dovlekla do Zlina sem zjistila, ze ty prace se mely posilat spolecne s prihlaskou a to do 28.2.,zatlacila sem slzu,odevzdala praci(i kdyz mi rikali,ze to na 99% nestihnou opravit),nestihli..z domaci prace sem nedostala ani bod,ale nastesti mi dobre dopadly zbyvajici zkousky,takze sem i bez bodu z dp ziskala 110 bodu (15.-16.misto z celkem 93 z dneska).Dostala sem se do 2.ustniho kola,nejak to zvladla a uz jen nervozne cekam na vysledky,ktery budou az 4.7.Preju vsem hodne stesti..a nevzdavejte to
reagovat zde
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 04.06.2023 22:07:31.