(25.07.2010 23:56:47, Lukas)
Ahoj, vážení. Hezky si tady všichni povídáte. Kdo se dostal, gratuluju. Já asi brzo poletim, proto napíšu pár postřehů, ať to alespoň k něčemu je. Mějte respekt a úctu, ke všem a ke všemu tam! Na drzouny není nikdo zvědavej. Když se budete učit, uděláte to. Největší problém je Trestní právo, bez debat. Samozřejmě ani Správko neni sranda, ale taková Střelecká, jak tady plašíte, je jen blábol. Na tu se dá naučit za den. Denňák umí vždycky víc, i kdyby nechtěl. Pokud jste tedy na dálkovym, jako já, musíte tomu dát docela dost, nikdo vám to do hlavy nenatluče, než vy sami. Co se týká učebnic, jsou poměrně dobře k dostání. Samozřejmě jsou výjimky, ale moc jsem jich nezažil. Dá se učit ze "studijních materiálů", ale toho se nebojte, budete zasvěceni spolužáky. Zkoušející sice tyhle materiály nemají rádi, ale dají se většinou použít. Tak, to by dneska stačilo. Když budete chtít vědět víc, napište mi. Ale jsem taky jen člověk se subjektivními názory. Mám tu školu rád a baví mě, bude mě moc mrzet, jestli mě vylejou

Tak se drťte hned od začátku, ať jste v pohodě! Lukáš
reagovat zde
Email:
klokan13seznamcz