Ahoj, jsem ve čtvrťáku a asi jako většina studentů se rozhoduji na jakou vejšku jít. Nedávno jsem narazila na netu na pobočku VŠE v Jindřichově Hradci. Zajímalo by mě, proč zrovna na této fakultě je možnost přijmutí bez přijímaček??
Nebo vůbec, jak je těžký studium? A tvoje spokojenost na škole?
Předem díky, za tvou odpověď
Email: petulka.com07seznamcz, ICQ: 394101228
Lidi poraďte, prosím :)
19.02.2010 21:40:45, Peťula, zhlédnuto: 804x, reakcí celkem: 5Reagovat na příspěvek
-
(26.02.2010 21:22:35, Anna) To by mě taky zajímalo...ale zkusím to, už jsem si podala přihlášku TY taky? reagovat zde
Email: ann.scentrumcz-
(27.02.2010 15:01:32, Petula) Tak mám celkem slušnej průměr... Taky jsem to zkusila...třebas se konečně štěstí unavý, a sedne Třeba se ještě potkáme A ty jsi si dávala na průměr, nebo normální? reagovat zde
-
(27.02.2010 16:13:19, Anna) JJ,taky jsem si dávala na průměr...jakej máš? reagovat zde
Email: ann.scentrumcz-
(28.02.2010 12:09:22, Petula) Nooo...jelikož mám doma někde zahrabaný vysvědčení a zaboha jsem je nemohla najít tak jsem si požádala o výkazy no a tak letem světem jsem to spočítala a vyšlo mi 1,3 Tak jsem si řekla, proč to nezkusit Mám to spíš jako takovou jistotku A odkud jsi? Jakou máš střední? reagovat zde
-
-
-
-
(26.02.2010 23:53:44, Lucka) Mno, tak ja tam tedy nestuduji, ale kamaradka ano, sice dalkove, ale ve sve podstate je to jedno..ja jsem na dennim na VSE v Praze a z toho co vim od ni, tak maji uplne stejne predmety ( ty celkoskolsky povinne ), jako my v Praze, a stejne obtizne. Cili dle toho co vim, bych Fakultu v JH povazovala za uplne stejne tezkou jako ostatni fakulty... reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Proč nestuduje víc lidí informatiku? - Ostatní
- POMOZTE, PORAĎTE, PROSÍM - Výběr vysoké školy
- Dopravní fakulta ČVUT- prosím poraďte!! - České vysoké učení technické v Praze
- Prosím poradte - Ostatní
- prosím, poraďte - Ostatní
- Prosím poradte - Ostatní
- VŠE podniko x fakulta managmentu v Hradci prosím poradte ! - Vysoká škola ekonomická v Praze
- prosím poraďtě... - Univerzita Pardubice
- VŠ dálkově - humanitní směr, jazyky - poraďte prosím - Výběr vysoké školy
- PROSÍM O RADU - Ostatní
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.10.2024 00:19:07.