Ahoj, mám nemalý problém s výběrem školy. Rozhoduju mezi stavebním inženýrem(popř. architektura a stavitelství na čvut) a ekonomkou-finance a ucetnictví. tak nejak me to táhne k obojímu, a vážně sama nevim co chci dělat více. Nevíte kde je lepší uplatnění, nebo jakékoliv osobní zážitky s některou ze škol? Díky moc za pomoc a jakýkoliv názor
Email: misicka.xxxcentrumcz
ekonomka vs. stavebka
13.02.2010 22:24:25, katinka, zhlédnuto: 598x, reakcí celkem: 3Reagovat na příspěvek
-
(14.02.2010 09:40:05, Radek) myslím že ekonomka je pro takové ty obecné ekonomy, nevyhraněné, ale zase tam máš obecné dost široké pole působnosti. Architektura a stavitelství mi zní zajímavě.. a nedělá to každý.. jestli pro to máš nějaké vlohy nebo tě to baví, tak bych do toho šel.. Ale já studoval ekonomku finance a taky si nestěžuju :-). reagovat zde
Email: radek.lexavejskacz-
(14.02.2010 15:53:15, katinka) děkuju moc za odpověď. U ekonomky mám trochu strach, že ekonomů je v dnesni dobe spousta a bojim se, abych sehnala po studiu práci. reagovat zde
-
-
(18.07.2010 21:27:44, Dědek) Si vyber stavárnu, budeš celej život vydělávat víc prachů. Škola je ale těžší. Budou za tebou zůstávat stavby a ne jen popsaný papíry, výkazy nebo daňová přiznání. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Ekonomka,finance - Výběr vysoké školy
- Ekonomka ČVUTxVŠExČZU - Výběr vysoké školy
- Ekonomka - Ostatní
- ČZU ekonomka a práva na UK současně - Česká zemědělská univerzita v Praze
- ekonomka -Pardubice??-Liberec?? - Ostatní
- EKONOMKA lze zmenit z prezencniho na kombinovane? - Západočeská univerzita v Plzni
- Ekonomka Praha - Ostatní
- Ekonomka vs. Regionální rozvoj - Výběr vysoké školy
- ekonomka/ design nábytku - Výběr vysoké školy
- Zlín - UTB - ekonomka - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 05.12.2024 10:33:04.