(04.12.2013 17:59:50, Karlíto)
Ahoj, přikládám pár referencí na ZČU FP (více než polovina z recenzentů z této fakulty však údajně odešla, takže těžko měřit vyp. hodnotu), tak snad to někomu pomůže.
Vzdělání z PF ZČU je stejně trapné, jako kdysi Nikol Štíbrová v Uvolněte se, prosím, která (té doby aktivní studentka MUP-soukromka) nebyla Krausovi schopná říct, o čem se učila v politologii, ze které měla zkoušku. Tím chci říct, že ZČU svou náročností, požadavky na studenty byla vždy na úrovni našich soukromých škol, studovali zde mafiáni a pochybné existence a přijímací testy by sem zvládla i cvičená opice(většině easy otázek jen z dějepisu) + se sem dalo v klidu dostat za prachy. V Plzni tedy došlo k SYSTÉMOVÉMU pochybení, fungovala spíše jako jakási akciová společnost. Na každé (i prestižní škole) občas dojde k pochybení, ale není systémového rázu, většinou se jedná jen o dílčí POCHYBENÍ JEDNOTLIVCŮ, TEDY SELHÁNÍ JEDNOTLIVCE. K SYSTÉMOVÉMU pochybení docházelo v Plzni (net toho byl plnej už roky před kauzou) a v současné době k němu dochází zejména na našich soukromých českých školách. CV z PF ZČU většina advokátek rovnou skartuje.
Zču? Konkursní mafie, pochybné uznávání diplomů z Ukrajiny, za 50 vás tu vzal "Gandalf" bez problémů na cestu za ...titulem, nestandardní studium, opsané práce a následné rušení PhD. za jménem, odebírání titulů Mgr, napojení na další souklromé školy. Zajímavé však je, ža na situaci na plzenských právech, že se zdě dějí nepravosti upozornili de fakto samotní studenti, kterým se nelíbilo, co se tu děje, jak tu mnozí studují. To by se na soukromé vysoké škole nikdy nestalo, veřejné školy mají totiž mnohem více transparentnější fungování (ak. senáty atd.). Proto je někdy označována PF ZČU za takový český soukromý Oxford. (=oproti našim českým soukromým školám je ješte docela na úrovni). Ke studiím práv..., práva nikdy nepatřila k obtížným oborům, ale aby se sem nedostal každý ***ec, tak byly těžké přijímačky. To už ted nebude platit, parta odpadlíků z Plzně v čele s Eliášem si totiž chce založit "svoji" soukromou právnickou fakultu. Takže to bude zase uchazeč=absolvent.
O této fakultě bylo už dávno známo, že není kvalitní. Bylo tak jen pouhou otázkou času, než se vše provalí. Nicméně, až právě díky medializace je Plzen v širším povědomí společnosti a nikdo na ni tak nechce, což se odráží na otřesné úrovni nabíraných zájemců o studium.

ŠKODA, že jsem se nedostal do Olomouce

Absolventi končí hromadně na úřadu práce. Velice a důrazně Vás varuju, nelezte sem ani za nic! Nikde, ale opravdu NIKDE nás nechtějí. Fakulta se rozpadá.
Jméno školy je hodně špatné, horší už být snad ani nemůže. Přijetí na práva do Plzně tak jsou spíše za trest a zlý sen. Z přijetí nemůže mít ani nikdo radost, když berou všechny. Ale horší je to, že právnící z Plzně už neprochází výběrovými řízeními, škola tedy není výhra, ale primárně handicap, Plzni se vyhněte, pokud chcete dělat někdy nějakou kariéru. Jedině že byste jeli v ilegálních věcech, u toho ale většina z nás asi i skončí, jak tak koukám a pozoruji vývoj. Dneska je jméno školy prostě strašně důležitý. Dodnes mě mrzí, že jsem se nedostala na UK, MU nebo do Olomouce a mám tak zkažený celý svůj život. Mu byla můj sen, nejlepší právnická fakulta v ČR, se špičkovým a inovátorským přístupem k výuce. Místo toho jsem na dávačce jménem Plzen, které se všichni vysmívají.
Zču=právníci namočení do kauzy kolem Grosse a podnikání jeho ženy Šárky, sám Gross je absolventem ZČU. Mnoho podvodů: Horová-bakalářem ze 1 rok, po 4 letech od nástupu doktorát. Horová+Bernátek-chtěli uplatit korunní svědkyni. Jančík, Řápková, Harangozzo, Brázda, Kocourková (zapletená s bossem Mrázkem),Brandová (ve firmách bosse Mrázka) Mrázková a Mrázek-děti bosse podsvětí, Lamková, Bernátek, Průša PHDR: Zachariáš, Tomažič-plagiátorství, Telecký, David, Suchý, Kavka, Bruna..., stovky rádoby studentů, v minulosti přijímání na základě úplatků, dopisů jistým lidem. Plzen je a vždy byla odpadní veřejnou školou, založena čistě za účelem krytí české mafie v dobách krátce po revoluci.
Co si budeme povídat, v rámci práva je to mizerná škola se špatným uplatněním. Je pověstná svýmu rychlostudenty, nenáročným studiem, podvodnými přijímacími zkouškami.Kdo chce v právu něco znamenat, musí jít na UK nebo MU.
Poslední dobou se zhoršilo složení jak pedagogické, tak hlavně úroveň studentů. Aféry v poslední době tomu taky moc nepomůžou.
Plzen je znovu otevřena!! Dostanete se sem snadno, na odvolání sem berou každého a ani tak nenaplní celou kapacitu

Bude z vás prestižní právník! Já sem jdu nakonec taky, když jsem se jinam nedostala, tak to prubnu aspon tady. A titul JUDR. si pak už v pohodě dodělám třeba na Slovensku jako poslanec ČSSD Hašek, ten taky vystudoval v několikatisícovém slovenském Sládkovičově na soukromé škole na fakultě práva. Obhájil práci o družstvech-nic světoborného. Budu paní právnička! :P Nebo půjdu třeba jako další poslanec Petr Hulínský na Akadémiu policejného zboru v Branislave, kde absolvuju postgraduální studium zakončené rigorózní zkouškou a získám taky titul JUDr. Právničina mě táhne a titul JUDR ještě víc.
reagovat zde