Ahuj všichni, potřebuji radu. Dostala jsem se do Plzně na FEK na obor Podniková ekonomika a management. Prosím někoho, kdo má s touto vysokou školou nějaké zkušenosti, o radu, jak náročné je studium. Maturovala jsem na gymplu, kde jsme neměli účetnictví ani jiný ekonomický předmět. Rozhoduji se mezi touto školou a fakultou životního prostředí na ČZU (obor Územní a technická správní služba.Myslím, že životní prostředí by bylo snazší, ale je s tímto oborem nějaké pracovní uplatnění?? Nechci ekonomku vzdát předem. Další nesnází je, že v Plzni bych nejspíš nedostala kolej, což v Praze asi jo. Již jsem se zapsala na zemědělku, ale pořás nevím, jestli sem neudělala chybu. Je hodně neetické, poslat žádost o ukončení studia, ještě před zahájením studia? Když tohle píšu, připadám si jako blázen, který neví, co chce, což je pravda. Prosím proto o radu.
Email: p-e-g-g-yseznamcz
ZČU nebo ČZU??
13.07.2009 11:14:19, Markéta, zhlédnuto: 1622x, reakcí celkem: 3Reagovat na příspěvek
-
(13.07.2009 12:48:53, Alča) takhle to dělá spousta lidí že se zapíše a jde jinam,prostě pošleš pak na jednu z nich dopis o ukončení studia.Já bejt tebou bych šla na ekonomku máš větší možnosti uplatnění.Program Krajinářství z toho bych řekla moc uplatnění není, i když správní celky možná ano, to je většinou ale přeplněno.A ubytování záleží na dojezdové vzdálenosti od Plzně, nevím jak daleko bydlíš? Každá univerzita to má jinak.Mám přítele na PF JCU a dojezdovou vzdálenost má 35 km a koleje dostal,když tak bys musela si najít s několika ostatníma studenty byt nebo se k někomu připojit. reagovat zde
-
-
(25.03.2011 12:11:35, Markéta) Děkuju za názor. Vím, že na ČZU to žije :-). Já jsem se upsala do Plzně a jsem tam spokojená. reagovat zde
-
Podobné příspěvky:
- FIS VŠE - Matematické metody nebo Statistické metody nebo Statistika a ekonometrie? - Vysoká škola ekonomická v Praze
- VSFS nebo MUP nebo CZU - Vysoká škola finanční a správní, a.s.
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.