Ahoj, chtěla bych se zeptat, když byste chtěli jít co nejdřív do zahraničí, myslím třeba španělsko, itálii, na jakou školu bych měla jít?? Myslím, abych se tam co nejlíp uplatnila:-) Děkuju za jakýkoli názor a pomoc! Myslíte, že třeba práva jsou dobrá volba nebo radši něco jinýho? Příští rok maturuji, děkuju ještě jednou :-)
Email: viki91emailcz
Kam na školu, když??
11.07.2009 20:03:16, viki, zhlédnuto: 1097x, reakcí celkem: 7Reagovat na příspěvek
-
(11.07.2009 20:28:30, b) A nechces rovnou studovat skolu v zahranici? Odjela bys hned po maturite. Kdyz budes mit tamni skolu, lip se uplatnis na jejich trhu prace. Ale musis trochu vedet, co bys chtela delat.
Doporucuju oficialni evropske stranky http://ec.europa.eu/ploteus/home.jsp?language=cs a tady http://ec.europa.eu/ploteus/searchcustom.jsp?language=cs&type=LO si primo muzes zvolit zemi, jazyk, typ studia a v dalsim kroku i blizsi specializaci oboru a misto (region).
reagovat zde-
(11.07.2009 20:34:42, viki) Děkuju moc, chtěla bych se motat asi okolo práv, a proto nevím, jestli mi k něčemu budou vystudovaný práva v čr, co myslíte? reagovat zde
-
(12.07.2009 18:35:12, steve) Bože tak to je asi jasný že ti práva z ČR v zahraničí budou k ničemu...jinak upřímně až budeš dospělejší tak brzy pochopíš že ve SPA ani ITA není o co stát... reagovat zde
-
-
-
(13.07.2009 11:46:43, viki) Mně to až tak samozřejmý nepřijde, říká se, že z právama se dá dělat cokoli, tak nevím...a já taky teda upřímně - a v čr je o co stát? reagovat zde
-
(13.07.2009 14:35:26, Markéta) Určitě i v ČR je o co stát, stejně jako v Itálii nebo ve Španělsku. Jenom musíš umět hledat. reagovat zde
-
-
(13.07.2009 15:59:57, viki) A kam chodíte vy, kdo čtete tohle forum? Prosím, napište pro inspiraci na co se jdete hlásit, případně kde jster, děkuju reagovat zde
-
(22.10.2009 12:18:19, Ingrid) Holka..ty me ale pripadas, ze jses zatim uplne v p....tedy ve vakuu... reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Kdy mi přijde dopis z všcht po zim.semestru když jsem nesplnila kredity?a co se soc+zdrav? - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
- Pruměř na střední zdravotnickou školu - Informace o studiu
- Co studovat, když chci být organizátorem? - Výběr vysoké školy
- Tip na soukromou vysokou školu? - Ostatní
- Kam na VŠ, když miluju počasí? - Výběr vysoké školy
- Je obtížné studium na VŠ, když tam nejdu z gymplu? - Informace o studiu
- status studenta, když jsem společník s.r.o. ?? - Studentské výhody
- Vyhodili mě z vs, práce a nebo brigáda, když chci znova studovat - Ostatní
- Státnice v září -> mění se něco, když už začíná zimní semestr? - Informace o studiu
- Přestup na jinou školu - Vysoká škola ekonomická v Praze
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 18.09.2024 19:37:08.