Ahoj všem, rád bych kohokoliv, kdo k mojí otázce má co říct poprosil o příspěvek nebo o radu. Když sem se rozhodoval po gymplu kam půjdu, vybral sem si ekonomické školy.
Dostal jsem se všude kam sem chtěl a výběr zúžil na ESF MUNI obor finance, FSV UK IES obor ekonomie, FFU VŠE obor finance.
Za jekékoliv příspěvky k tématu budu moc vděčný...pište co vás napadne, osobní názory. Z mého pohledu je co se týče školy nejlepší ESF, taková nejříjemnější, ale Praha je Praha:-) Ještě jednou díky...
Co si vybrat?
06.06.2009 13:40:03, Honza, zhlédnuto: 573x, reakcí celkem: 5Reagovat na příspěvek
-
(07.06.2009 12:21:03, Eva) Podle toho kam chceš dojíždět,ale já osobně bych si vybrala Prahu,lepší spoje i když dráž než v Brně,ale to je relativní.A v Praze je to podle tebe, jestli chceš FSV UK IES- kde se učí hodně teorie nebo FFU VŠE-kde není tak težká matika ale zase na někoho težký jazyky, to je podle toho čemu dáš přednost.
Ale zase do Brna je podle mě těžší se dostat... reagovat zde-
(07.06.2009 14:05:37, Honza) Do Brna už sem se dostal, i do Prahy:-) Co se týče spojů, tak do obou měst mám přímý, spoj, do Prahy mi to trvá ale o skoro 2 hodiny dýl:-( reagovat zde
-
-
(08.06.2009 15:36:48, sylva) Ahoj Honzo! Podle mě jsou všechny školy dobré (já osobně bych volila mezi VŠE a ESF, ale konečné rozhodnutí je na Tobě).Spíš než na město se koukni na studijní plán a předměty, abys věděl, kde se co učí. Myslím, že Ti to pomůže v konečném rozhodnutí. Tak ať vybereš tu správnou měj se hezky reagovat zde
-
-
(11.06.2009 11:51:54, Radek) Ahoj. na UK budeš umět dobře matiku (její použití v ekonomii).. ESF MU bych viděl že jsou tam dost věci "z praxe" - mají tam i kombinované obory kde jsem před časem koukal na skladbu předmětů a přišlo mi to že je to i jako třeba dovzdělávání někoho kdo už v bance pracuje. VŠE v Praze obor Finance jsem studoval - myslím dost dobrý a užitečný předměty, široký záběr (veřejné finance, finance podniku, bankovnictví a pojišťovnictví, měnová teorie, cenné papíry a burzy atd.), profesoři na fakultě dobrá úroveň. Ale zase VŠE je taková masová škola.. spousta lidí a někdo se tam třeba moc nedokáže seznámit. UK - jak bylo řečeno, ekonomická teorie, matika na vysoký úrovni - je to myslím pro takový ty makroekonomy, kdybys chtěl třeba do Český národní banky a tak, tak to by bylo vcelku dobrý.
Ber prosím jen orientačně. O těch dvou školách to jsou dojmy které jsem nabyl poté, co jsem zhlédl předměty které se tam studují (studijní programy).
Jinak žádná z uvedených škol určitě není špatná volba. Tak si vyber co TOBĚ bude celkově vyhovovat líp. Třeba i s tou dopravou, a jinými věcmi.
Přeju zdar reagovat zde
Email: radek.lexavejskacz
Podobné příspěvky:
- Kterou ekonomku si vybrat? VŠE Praha, VUT Brno, UTB Zlín, VŠB-TUO, UPCE? - Výběr vysoké školy
- Jakou ekonomku si vybrat? - Výběr vysoké školy
- Jak si vybrat to pravé? FMV VŠE, MUNI.....? - Výběr vysoké školy
- Školné - jaké vybrat - Ostatní
- Co studovat, jakou vybrat VŠ? + Jazyky - Výběr vysoké školy
- VŠCHT - obor Biochemie a biotechnologie a Syntéza a výroba léčiv- jaký si vybrat ? - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
- Jakou školu vybrat - Výběr vysoké školy
- Jakou VŠ s oborem informatika si vybrat? - Výběr vysoké školy
- Kterou pak vybrat - Ostatní
- poradte co si vybrat - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.