(04.06.2009 15:32:57, uk)
Ahoj, v prváku je to dost těžký podle mě, protože musíš zvládnout ekonomii, psychologii i filosofii a v druhým semestru úvod do historie Ale dá se to zvládnout, pokud nezlenivíš a budeš se připravovat. Jo, říkáš si určitě že se ti to nestane, ale já měla přednášky 3dny v tejdnu a byl pro mě docela problém učit se, když po tobě nikdo zrovna nic momentálně nechce, kdo by to dělal, že jo?) Asi bych eměla moc radit, ale já bych si znova nedala úvod do studia, museli jsme přečíst dost knih, abychom získali ty dva kredity. A kontrolovaná četba je na prváky taky dost těžká, takže dost lidí za ni nakonec nezískalo kredity,nezvládli ji. Lepší je nedat na všechno co ti Pinc doporučí a mít rezervu, kdybys náhodou neudělalaty úvody do eko, psych,soc..
Dost dobrý jsou cesty k filosofii se Zikou- byly to skvělé a zábavné přednášky Nezapomenutelná hodina byla ta jak s sebou přinesl psa a zařadil ho do výkladu

Dva redity máš jenom za účast a nic víc. Pokud tě baví filmy, tak percepce filmové tvorby s Kerbachovou byla dobrá. Jo a pokud si budeš přihlašovat tělocvik, asi bych si nedávala žádné hodiny se Slavíkovou. Tedy pokud tě nemotivuje cvičitelka cholerička, která ponižuje, je hrubá a neempatická, jo pak se mojí radou neřiď a směle k ní

Rozbrečela a psychicky zničila už dost lidí...to je asi všechno. Je to fakulta hodně o samostatnosti, ale dá se to zvládnout. Hodně štěstí
reagovat zde