(10.08.2012 15:56:19, Vlaďka)
Ahoj, po přečtení tvýho komentáře nemůžu jinak, než přidat svůj. Sem totiž "ta z třeťáků", kterým to letos pěkně zavařili. Státnice jsem udělala až na potřetí a to po nemilé zkušenosti s jedním pedagogem, který nejen, že mě nechtěl ke státnicím vůbec pustit, protože pořád rušil termíny zkoušek, ale při samotné státnici si dotyčný četl noviny, svěže svačil, neposlouchal mě a pokládal otázky, na které nebylo jednoznačně možné odpovědět. Tenkrát se mě zastali ostatní komisaři, že jsem na otázku odpověděla, dotyčný byl jiného názoru. Vyhodili mě, na druhém termínu jsem měla v komisi opět dotyčnou osobu, takže problém byl naprosto stejný. Prospěla jsem ze všeho, kromě jednoho předmětu. Opět. Na potřetí jsem měli jinou komisi a prospěla jsem s výsledky dvě jedničky a jedna dvojka. Celkem záhada, že? Sem ráda, že sem pryč, strašná zkušenost, ale je pravda, že promoce byla opravdu noblesní a sama sem byla dojatá rektorovou řečí a celkovým průběhem, běhal mi mráz po zádech. Co se týče bakalářským prací, taky paráda. Můj oponent semnou totiž vůbec nekomunikoval, neodpovídal na maily, takže to dopadlo tak, že sem jí napsala, abych stihla termín, nechala svázat a odevzdala na studijní. Tam sem se dozvěděla, že mám málo citací, nemám odkazy a abstrakt na půl stránky je nedostačující. Dali mi teda 14 dní na předělání, kdy jsem celou práci konzultovala jenom s rektorem, protože oponent nejevil zájem. Nakonec to dobře dopadlo, ale strašná zkušenost. Kolikrát ten přístup tam je do nebe volající. Ale záleží na pohledu každýho z vás. Já byla zrovna jedna z těch, kteří do školy chodili opravdu pořád a nakonec se mi to vymstilo. No každopádně zkušenost, ale už nikdy víc!!!!
reagovat zde