(23.05.2017 12:38:37, Gabriela)
Pěkný den. Tak v prvé řadě, pro někoho, kdo je tak dlouho ze školy a má malé děti, to náročné bude..ale také víme, že když se chce, tak to jde, netřeba rozebírat dále, maminka určitě sama uzná za vhodné skončit či přestoupit, pokud by se s učivem moc trápila. Za druhé, sama jsem byla na přijímačkách na porodní as. a psychologii.. ty testy jsou lehké (učivo, které se učí na gymplech či na lepších středních, nic těžkého), ale pro někoho, kdo neměl ani ty základy na škole, ani nic o tom nečetl, je těžké uplatnit svůj potenciál a případnou praxi či intuici. Osobně jsem nikdy psychologii ani základy ničeho podobného neměla (aranžérka a obchodka), ale doma léčím své děti pomocí energetické medicíny, psychologicky už jsem se taktéž zasloužila, hlavně u dětí, a sama si připravila bezbolestný porod.. problém je tu opravdu spíše ve školství, přijímačky nejsou objektivní a opravdu neřeší tu skutečnost, že k tomu někdo má vlohy, ale odmítá hloupě papouškovat triliony jmen, dat a děl apod. A, jak už tu bylo řečeno, ve chvíli, kdy se tam tedy člověk dostane, je rozhodující paměť.. Buď mě to baví, nebo mě to trápí.. jak se říká: "Když nemůžeš situaci změnit, odejdi z ní. "

A těm, kteří se perou zuby nehty za své vlastní výsledky, aby tohle místo pro nás všechny bylo lepší, přeji hodně sil a vytrvání, krásný den
reagovat zde
Email:
gabina.hynkovaseznamcz