Ahoj všichni, mám takový problém a potřebovala bych poradit Špatná docházka..
Ahoj všichni, mám takový problém a potřebovala bych poradit -
(09.03.2009 08:12:07, xx)
Byl sem tam v prosinci na den otevřených dveří konkrétně na FMK a FAME. Takže mě Zlín nadchl hodně. Snad budu mít ten percentil kolem těch 60.
reagovat zde
-
(09.03.2009 00:05:46, Wanees)
Vážení
děkuji vám moc za odpovědi a rady. Taky si myslím, že by to tak mělo být, ale nebyla jsem si jistá..
To xx: A na co se hlásíš na Baťovku smím-li se zepat?? A už jsi to zkoušel tento rok nebo se chystáš až příští? V každém případě taky přeju hodně štěstí u příjmaček
reagovat zde
-
(08.03.2009 22:34:21, Ivana)
Ja myslim, ze to na UTB funguje uplne stejne jako vsude-rozhodujici je az zkouskove obdobi..prece podminkou postupu do dalsiho semestru je ziskani urciteho poctu kreditu, ktere ziskas za uspesne vykonanou zkousku/zapocet(tzn. ve zkouskovem)..jasne, u nekterych seminaru je treba dochazka dulezitou soucasti hodnoceni, ale resi se to proste az ve/po zkouskovem..a i kdyby to teda na batovce platilo jinak, tak predpokladam, ze je to zalezitost max. jednoho/dvou predmetu a ty potrebne kredity sezenes jinde(vetsinou prece nemusis udelat vsechny zkousky a i tak mas dostatek kreditu na postup do dalsiho semestru)..a zkouskove nekde trva az do zari, takze casu dost
reagovat zde
-
(08.03.2009 22:23:07, xx)
Nemáš zač, hodně štěstí. Ten Olomouc je pěkné město, Brno je zase hodně vyhledávané, taky je tam asi více brigád. No pro mě je Zlín mezi přihláškami priorita.
reagovat zde
-
(08.03.2009 17:18:09, Wanees)
Zkusím to s tou Českou správou. Moc děkuji. No na studijní odělení se mi moc nechce, protože si nedokážu představit situaci, že bych přišla do kanceláře a na rovinu jim vyklopila, že nezvládám chodit do školy a za jak dlouho mě vyhodí
Případně když bych se jich chtěla zeptat po telefonu, tak si myslím, že by vyžadovali moje osobní studentské číslo... No, zaujala mě universita v Olomouci a také Brno-Masarykova Universita..
reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Špatná volba vysoké školy - Výběr vysoké školy
- Kombinovaná forma B71- docházka - Policejní akademie České republiky
- Kombinované studium - docházka - Informace o studiu
- Povinná docházka na OPF Karviná - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 08.04.2026 10:40:36.