Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, jaká je úroveň na této jazykovce. Chodili/chodíte tam někdo? Uvažuji o pomaturitním studiu, ale není to zrovna nejlevnější, tak aby to nebyla zbytečná ztráta peněz a času. Dám docela na doporučení, proto bych byla ráda za jakékoliv názory.
Děkuji moc.
Caledonian school
20.07.2006 12:00:36, Anna, zhlédnuto: 306x, reakcí celkem: 2Reagovat na příspěvek
-
(24.03.2011 12:54:06, Petr) Zkuste také jazykovou školu Spěváček.. reagovat zde
Web: http://www.jazykovka.info -
(14.04.2011 13:59:20, Michal) Ahoj, studoval jsme na Caledonian school, ale musel jsem studium ukončit, protože jsem se odstěhoval z Prahy a nestíhal bych to. Mám tam stále zbývající kredit v hodnotě cca 11 tisíc. Jestli by jsi měla zájem, mohl bych ti ho odprodat za 7 000 nebo se dohodnout na ceně. Samozřejmě převod by se konal přímo v Caledonian School, aby jsi se nebála, že jde o podvod. Jinak se školou jsem byl moc spokojen, připravoval jsem se na FCE a jinam bych už nešel. Michal reagovat zde
Email: lookingforwomanseznamcz
Podobné příspěvky:
- Brno international business school - Ostatní
- Cambridge business school v Praze - Výběr vysoké školy
- brno international business school v BRNE - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.10.2024 13:20:23.