Ahojte, můžete mi někdo poradit s e-přihláškou? Při vyplňování na netu to po mě nechtělo žádné známky, ale teď po vytištění jsou tam normálně kolonky na předměty a známky ( stejně jako na barevném tiskopise ). Můžu do el. přihlášky dopisovat údaje? Teda je to vůbec nutné, je tam psát, když už jsem rok ze střední školy? Děkuju za pomoc :-)
Email: Marketka.gseznamcz
známky na elektronickou přihlášku?

-
(02.02.2009 18:14:18, Stejsi) Ahoj, loni jsem měla podobný problém, a nestane se nic, když je tam dopíšeš... letos si dávám opět přihlášky na VŠ, ale jsem rok po matuře a nechtělo to po mně žádné známky, takže předpokládám že mi také vyjedou podobné kolonky... tak to tam radši dopíšu, to se nic nestane
reagovat zde
-
(02.02.2009 18:36:27, Markéta.G) Když jsem vyplňovala přihlášku minulý rok na UK v Praze, tak mi tam kolonky na známky nevyjely. Letos na JCU v ČB mi to naskočilo, tak mě to trochu zmátlo. Takže myslíš, že se tam může dopisovat tužkou? :-) jinak díky za radu :-) reagovat zde
Email: Marketka.Gseznamcz-
(02.02.2009 22:01:34, Stejsi) Jj, já to tam normálně budu dopisovat, víš jak, chybu nikdy neuděláš, když to radši vyplníš vše, ale kdybys náhodou to nevyplnila a mělo to být, tak už by to bylo horší
radši prupiskou než tužkou ;-) a do Budějek je elektronická přihláška? asi záleží na jaké fakultě že, já vím že si dávám na pajdák a tam je jen ta tisknutá reagovat zde
-
(03.02.2009 08:44:12, Markéta.G) Ale já kecám, promiň, na JCU není elektronická, myslela jsem UJEP v ústí nad labem :-) No každopádně děkuju za rady, myslela jsem totiž, že se na elektronickou nesmí nic dopisovat ;-) děkuju, hodná. Taky se chystáš na JCU jo? a nebudeš zkoušet ty přípravné kurzy? Já to teda zkouším na zdravotně sociální fakultu. :-) reagovat zde
-
-
-
-
-
-
(03.02.2009 10:50:51, Markéta.G) Prosimtě, Stejsi. Ještě mě tak napadlo. Ty se hlásíš ze zaměstnání nebo z nějaké jiné VŠ? Já jsem byla rok na vysoké ( ukončeno 2008 ), v září 2008 jsem nastoupila do práce, takže jsem vyplnila, že se hlásím ze zaměstnání. Musím tam teda vyplňovat to předchozí studium na VŠ??? reagovat zde
-
-
Podobné příspěvky:
- Známky na elektronickou přihlášku? - Informace o studiu
- Pomoc s elektronickou přihláškou - Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem
- Jak správně vyplnit přihlášku - problém - Přijímačky, přípravné kurzy
- Jaké známky napsat - UPOL - Přijímačky, přípravné kurzy
- Kam ještě lze podat přihlášku - Ostatní
- Peníze za přihlášku - Přijímačky, přípravné kurzy
- Stomatologie-známky - Univerzita Palackého v Olomouci
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 07.12.2023 12:00:56.