(11.02.2009 13:28:54, Markéta.G)
Ahoj Jano, jsem ráda, že jsem našla někoho, kdo se tam taky chystá, moc lidí se neozvalo.
Já se budu hlásit na Rehabilitační - psychosociální péče o postižené děti, dospělé a seniory. Ale nejspíš na denní studium :-)
Nad těma přípravnýma kurzama pořád přemýšlím, na dni otevřených dveří, říkala t apaní, co o tom povídala, že jsou potřeba všechny čtyři ( ta biologie, zdravotně sociální problematika, etika, sociologie, právo atd. ). Nevím, přijde mi to zbytečné. Navíc já nejsem z ČB ale z Prahy, takže to dojíždění a ubytování vyjde s těma kurzama na pěknej ranec :-)
Našla jsem na netu jednu holčinu, co tam minulý rok absolvovalaa Bc., tak jsem ji trochu zpovídala a říkala, že ty kurzy asi nejsou špatný, ale že v těch testech potom bylo přesně to, co je v doporučené literatuře. Takže si myslím, že člověk zaplatí ranec peněz za kurzy, kde mu stejně řeknou kupte si doporučenou literaturu a projděte si to. Takže pořád váhám.
Ještě jsem si potom říkala, kdyby se tam někdo taky chystal na ty kurzy, tak se třeba domluvit, že by jedna šla první a druhou sobotu, druhá třetí a čtvrtou sobotu a potom si vyměnily informace, co tam bylo důležitého, opsali si výpisky nebo tak něco. Ale bohužel jsem zatím nikoho takového nenašla.
Na co se hlásíš ty?
Jsem se pěkně rozkecala koukám, už toho nechám :-)
Jani, kdyžtak mi napiš na mejl, jestli můžeš, dík :-)
Markéta.G
reagovat zde
Email:
Marketka.Gsseznamcz