Ahoj chci se zeptat, ráda bych studovala psychologii, ale na střední jsme neměli dva roky biologii, takže ji vlastně vůbec neumím. Dají se někde dělat přijímací zkoušky jen z Psychologie nebo NSZ bez biologie nevíte? Prosím poraďte. Jsem v tom tady na netu ztracená. Díky moc Pavlína
Email: pavlincacentrumcz, ICQ: 239676378
Psychologie

-
(07.01.2009 15:26:33, Radka) Takhle zpaměti si myslím, že na FSS MU v Brně. Ale nejsem si jistá, tak si to radši ověř, mně samotné se to teďka nechce hledat... reagovat zde
-
(08.01.2009 08:52:41, Anna) U přijímaček se dá biologii z části vyhnout. Psychologie na FF UK doteď měla na výběr jestli chceš dělat test ze ZSV nebo BIO. V Brně je bio přímo zahrnuta do testu a stejně jako v Olomouci se jí vyhnout nelze. Na Fss se bio vyhnes, mají jen Scia. Další fakulty, kde lze psycho studovat nejspíše také biologii nemají povinnou. Nicméně i v psychologii se může objevit dost otázek souvisejících s biologií člověkam, zvláště pak otázky neurofyziologické. A jak někdo už správně podotkl, při studiu budeš mít o mnoho jednodušší, pokud se teď bio budeš učit - čekají tě zkoušky z anatomie, neurofyziologie, neuropsychologie,... reagovat zde
-
(08.01.2009 09:11:10, Pavlína) Na Fss s těma sciama to je v tady v Praze nebo v Brně?? Jinak biologii bych se klidně i nějak začala učit, ale mám obavy, že to nestihnu. Nevíte jakou literaturu si k tomu mám pořídit? Co se komu osvědčilo nebo tak? Nějaký tip na přípravu k přijímačkám?? Díky moc reagovat zde
-
(08.01.2009 14:55:24, Radka) FSS je v Brně, v Praze je FSV :-). Doučit se středoškolské učivo by podle mě neměl být problém... nebo se přihlaš na nějaký přípravný kurz, ne? reagovat zde
-
(10.01.2009 12:59:37, yume) Kdyz se podivas na stranky tech fakult, vzdy tam maji doporucenou literaturu k prijimackam.. V pripade, ze maji prijimacky i z biologie, tak jsou tam uvedene i knihy z biologie. reagovat zde
-
-
(10.01.2009 13:07:57, lin) čau, studuju psychologii na FSS v Brně, příjmačky byly jenom Scia, v prváku je pak povinný předmět Fyziologie, ale to se dá zvládnout, jinak psychologii na FSS můžeš studovat dvouoborově i jednooborově, já mám dvouobor se žurnalistikou a je to docela v pohodě, baví mě to tam reagovat zde
-
(11.01.2009 10:47:24, Pavlína) To je hrozně prima. A kolik je třeba percentil?? Myslim ze scia na tu Psychologii?? reagovat zde
-
(11.01.2009 22:59:33, lin) Scia se dělají OSP a ZSV, pro můj ročník byl minimální percentil 180 dohromady reagovat zde
-
(11.01.2009 23:19:17, lin) ale záleží, na jaký se hlásíš obor/kombinaci, ta hranice jsou různé. Den otevřených dveří na FSS je 23. ledna
http://www.fss.muni.cz/cz/site/studium/denotevrenych%20dveri reagovat zde
-
-
(03.02.2009 16:05:51, Del) Tomu nerozumim, Brno má přece svoje Testy studijních předpokladů a scia neuznává..A ted jsou tam na psyndu docela náročný přijímačky, tak jak je možný, že za Tebe se nedělali? reagovat zde
-
-
-
(05.02.2009 00:47:32, Ken) V Brně je to přeci tak, že na FF jsou celouniverzitní TSP a na FSS se píší Scia, protože psychologie se studuje na 2 fakultách! reagovat zde
-
(11.04.2009 20:16:58, Jirka) Prezentace pro přípravu na maturu a přímačky z biologie: http://biologiegjvj.wz.cz/ reagovat zde
-
(27.08.2009 10:42:17, Kasia) Pozdě, ale přece, info o školách, kde se dá studovat psychologie, o TSP, Scio...: www.psychologienafss.wz.cz
reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Medicína, psychologie? - Ostatní
- psychologie dálkově - Ostatní
- Psychologie dálkově ??? - Výběr vysoké školy
- PSYCHOLOGIE - Přijímačky, přípravné kurzy
- Studium psychologie v Olomouci - Informace o studiu
- Příjímačky ke studiu psychologie - Přijímačky, přípravné kurzy
- MU Brno - Psychologie (KS) - zkušenosti, poznatky atd? - Masarykova univerzita
- Materiály k přípravě na VŠ - PRÁVA/PSYCHOLOGIE/NSZ - Přijímačky, přípravné kurzy
- Psychologie - kombinovaně - Přijímačky, přípravné kurzy
- Psychologie dálkově - Přijímačky, přípravné kurzy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 26.09.2023 12:44:34.