Ahoj, studuju na UJEPu prvním rokem a chtěla bych se vás zeptat, jestli někdo nemáte nějaké zkušenosti s tímto oborem... Jestli je hodně náročný, jak vypadají zkoužky a tak...prosím o rady všeho druhu..děkuji
Email: PajkaNesseznamcz, ICQ: 428841374
UJEP- učitelství pro 1.st.ZŠ
16.11.2008 15:55:03, Pavlína, zhlédnuto: 2051x, reakcí celkem: 20Reagovat na příspěvek
-
-
(16.11.2008 16:39:34, Pavlína) Fakt jo?? A z čeho nejvíc vypadávali?? A co se stane, když vypadnu? reagovat zde
-
-
(16.11.2008 17:11:39, Pavlína) A jak je to se zápočtama?? Když ho neudělám, taky ho opakuju v dalším roce? Mám z toho docela strach, myslela jsem, že vejška je hračka...alespoň to tak všichni říkaj, ale já mám pocit, že to trošku nezvládám... Myslíš, že je to tak těžký jen v prváku?
Taky si myslím, že nároky jsou nepřiměřené... kdybych věděla, co mě čeká, vůbec bych tam nešla...např. státnice z matematiky...na peďák jsem šla proto, abych se vyhnula matematice, ale jak jsem zjistila, asi se jí nezbavím... reagovat zde -
(16.11.2008 18:05:59, Pavlína) Já jsem na tom úplně stejně...taky uvažuju, že se příští rok přihlásím na učitelství pro MŠ...A tam nevíš jak je to s předměty jako je čeština, matika...atd?
V zimním semestru mám 12 předmětů povinných a pak mám na výběr z 5 povinně volitelných, z čehož si minimálně 1 musim vybrat... reagovat zde -
(16.11.2008 18:19:12, Pavlína) A kde studuješ? Jenom mě prostě štve, že jsem zbytečně ztratila celej rok a budu muset začít znova od prváku a ještě jsem utratila plno peněz za skripta, kolej, dojíždění atd...a navíc jsem z tý školy úplně na nervy...mám stochutí se na to vyprdnout už teď...ale na druhou stranu si říkám, že bych to měla aspoň zkusit...
reagovat zde -
(16.11.2008 18:49:58, Pavlína) Bydlím kousek od Prahy... jj, to je pravda, že je lepší ztratit jen jeden rok...mojí kamarádky kamaráda vyhodily teďka ze čtvrťáku.. reagovat zde
-
(16.11.2008 19:04:55, Pavlína) No právě, to je to nejhorší... Skoro všchny obory jsou už teď 3leté, jen učitelství pro ZŠ je 5leté... Ale mě je to už nějak jedno, momentálně jsem v takovým stavu, že už jsem smířená s tim, že vejšku mít nebudu... reagovat zde
-
(16.11.2008 19:24:50, Pavlína) No jo, je to na prd...zrovna si řikám, jestli mi stojí za to se takhle nervovat... a zázrak, tak ten bych taky potřebovala...už jste měli nějaký zápočty? reagovat zde
-
(16.11.2008 19:50:21, Pavlína) Já měla jednu část z angličtiny, tu jsem udělala, druhá mě čeká příští týden a pak zkouška...a pak jsme ještě psali zápočtový test z matiky a ten jsem nenapsala...My máme většinu zápočtů už před Vánoci, i když oficiálně zápočtový týden je hnedka po Vánocích, ale většina profesorů to dělá dřív... reagovat zde
-
(16.11.2008 20:29:45, Pavlína) A kolik máte teďka zkoušek a z čeho??
My máme angličtinu jen jeden semestr, máme z ní zkoušku a navíc tu nejtěžší- A...což nechápu, proč máme tu nejtěžší zkoušku, když my jako čistá národka angličtinu učit nemůžeme...na to je obor učitelství s angličtinou...prostě je to těžký jako pr... a já to nezvládám... reagovat zde -
(16.11.2008 21:45:42, Pavlína) My máme angličtinu, biologii dítěte, filozofickou antropologii a psychologii...máme naštěstí jen 4 zkoušky, ale psychologii skoro vůbec nemáme (máme jen 1x za čtrnáct dní přednášku a tam ani nevykládá, co máme v otázkách na zk.) a tu fil.antrop. tak to ani nevim co je, pač těm jeho filozofickým kecům vůbec nerozumim...takže nic moc... reagovat zde
-
(17.11.2008 07:57:21, Pavlína) No to jo...já mám z matiky příští semestr taky zkoužku ..jako matika, tak ta šla vždycky mimo mě... reagovat zde
-
(17.11.2008 12:01:36, Pavlína) Seminárky ani ne...jen jeden výzkum na základce na pedagogiku, to máme na zápočet...a pak musíme vypracovat 3 protokoly na biologii...vždycky o cvičení děláme různý úkoly na měření, vážení, bmi, tuk atd...a pak to doma musíme zpracovat...seminárku z bio píše jen ten, kdo chybí na cvičení...jinak domácí úkoly máme vždy z angličtiny a počítačů... reagovat zde
-
(18.11.2008 12:09:51, Janula) Ahoj, taky studuju prvním rokem učitelství 1. stupně a úplně s vámi souhlasím reagovat zde
-
-
(22.11.2008 07:53:44, Pavlína) Taky jsi v prváku?? A jak ti to jde?? Stejně blbě jako nám ? reagovat zde
-
-
(12.12.2008 10:02:54, Pavlína) Ahoj..tak co jak se máte?? Ještě pořád máte takovou depresi z tý školy??? Ze mě už to trošku odpadlo, pač zatim se mi podařilo získat všechny zápočty, i když ty nejhorší mám teďka v pondělí, tak uvidíme...Už máte vypsaný nějaký termíny na zkoužky??? Zatim pa reagovat zde
-
(12.12.2008 13:42:19, Pavlína) Tak to je mi moc líto Tak snad ti to vyjde na těch mateřinkách... reagovat zde
Podobné příspěvky:
- UJEP - Výběr vysoké školy
- Učitelství pro MŠ - Ostravská univerzita
- Učitelství pro mateřské školy - Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem
- UJEP - Výběr vysoké školy
- Učitelství pro 2. stupeň ZŠ - Informace o studiu
- učitelství pro 1. stupeň zš - Informace o studiu
- Učitelství anglického jazyka - Pardubice (UPCE) - Ostatní
- Učitelství 1. stupně v Olomouci - Výběr vysoké školy
- Přijímačky 2012 PF UK Učitelství 1.stupně - Univerzita Karlova
- Pedagog. volného času - UJEP - Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.12.2024 23:05:07.